Frossle.com

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Frossle.com

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93933
  Dan
  Deltagare

  Kaplan & Co har tydligen startat ett svenskt affilnätverk som inte har några fasta kostnader.

  Någon som testat? Jag blev lite sugen, men orkar inte lägga tid om det är värdelöst.

  Spana in här: http://www.frossle.com

  #106314
  Micke
  Deltagare

  Träffade Daniel för några år sedan och han hade grym koll får jag faktiskt säga. Gör dom rätt och och tar till sig av vad som efterfrågas så tror jag dom kan börja skyffla guld ganska snart.

  Har inte heller testat ännu.

  #106315
  Katrin Lundgren
  Deltagare

  Kan bli intressant helt klart.

  #106316
  Nicklas
  Deltagare
  Dan;1015 wrote:
  Kaplan & Co har tydligen startat ett svenskt affilnätverk som inte har några fasta kostnader.

  Någon som testat? Jag blev lite sugen, men orkar inte lägga tid om det är värdelöst.

  Spana in här: http://www.frossle.com

  Vet du hur ser standard dealen ut?
  Att dra igång affiliate verksamhet kräver lite jobb och det är inte helt gratis, men när man väl fått igång det så vet du exakt vad det kostar att få en förmedlad sale.

  #106321
  Dan
  Deltagare

  Nej jag har ingen aning tyvärr. Fick bara tipset.

  #106338
  Andreas
  Deltagare

  Jag anmälde mig på direkten.

  Tack för tipset!

  #106345
  ducedo
  Deltagare

  Själv tror jag starkt på Adtraction som är väldigt fördelaktig för användarna tack vare möjligheten att dubbla sina inkomster (ref). Vad utmärker Frossle gentemot konkurrenterna?

  #106347
  Parvelito
  Deltagare

  Är det någon som testat att annonsera i dessa affilliate-nätverk? Jag är lite småsugen att pröva, men det finns en del jag undrar över.

  1: Vad är rimligt att betala för att någon skall finna det värt att visa mina annonser? Tittade på Adtraction, och det var rätt så häftiga ersättningar som erbjöds där.

  2: Hur mycket utöver provisionen kan man tänkas få betala? Lika mycket till, halva provisen, eller vad?

  3: Vad skall man räkna med för resultat? Vet att det är svårt att sia om, men berätta gärna vad det gav/ger för dig.

  4: Vad kostar det att producera banners etc till en sådan kampanj? Jag använder inget vassare bildprogram än MS Paint, så sådant måste lejas ut i sådana fall.

  #106348
  Nicklas
  Deltagare

  Jag har kört en del via Double.net och Affiliatenetwork när de fanns och det är mycket få sidor som har kvalitets trafik så fort man erbjuder betalt per kick så kommer du få massor av fjortisar som signar upp sina bloggar och sen sitter kompisarna och klickar. Så det stora jobbet är att hitta lämpliga affilates som vill tjäna pengar på att visa reklam om din shop något som du igentligen kan göra till ett eget affiliatemjukvara som är knuten till din butik och slippa undan avgifterna från de olika nätverken.

  #106353
  Jimmy
  Deltagare

  Jag är också mycket intresserad av att testa att marknadsföra mig via ett affiliate-nätverk. Detta är vad jag har listat ut än så länge.

  Jag har varit i kontakt med TradeDoubler, Double.NET och Affiliator.
  Double.Net och Affiliator gjorde ett mycket proffsigt första intryck, jag fick prata med kunniga personer som kunde förklara mycket pedagogiskt.
  TradeDoubler fick jag mycket dåligt första intryck av, det kändes inte som om de försökte sälja på mig tjänsten överhuvudtaget.
  Affiliator vill ha 24000:- i startavgift, 25000:-/år och en transaktionskostnad på 25% av provisionen. Exempel: provision 100 kr per order = 125 kr total kostnad för ordern.
  Double.NET vill ha 6900:- i startavgift, 1500:-/månaden och en transaktionskostnad på 30% av provisionen.
  TradeDoubler var mycket dyrare, jag lade det aldrig på minnet :)

  Det känns som om de erbjuder samma saker, för olika summor av pengar får jag tillgång till ett nätverk av publishers ,ca 14000 st. Jag erbjuder en viss provision mot att de visar mina banners eller textlänkar.

  Sen finns det ju ett par nätverk som inte har några fasta kostnader, agentinteractive.se och frossle.com. Och det låter ju mycket intressant, för varför ska det behövas en månadskostnad? Jag vill ju hellre att de tjänar pengar på transaktionskostnaden istället för på månadskostnaden, det tjänar vi ju båda på!

  Jag vill ha mer information om dessa affiliate-nätverk utan fasta avgifter. Att grundaren av Tradera står bakom Frossle.com låter ju mycket intressant.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.