Plus Forum E-handelsforumet Logistik Fyndiq Adressettiketter

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101965
    paggelito
    Deltagare

    Hej
    Vi säljer på Fyndiq (ca 30-40 paket) om dagen. I dagsläget så skickar vi med Postens Porto betalt, alltså stämplar själva och lämnar in på Företagscentret. Vikten på våra paket ligger mellan 30g-1kg.
    Just nu så printar vi ut 2st plocksedlar, 1 i paketet och 1 klipper och tejpar vi på maillitepåsen. Detta tar ju lite tid som ni förstår och jag undrar nu hur ni andra går tillväga med just fyndiq ordrar? Finns det något bättre (naturligtvis) sätt att gå tillväga? Hade varit väldigt tacksam för lite tips och trix.:)

    #175682
    KarlK
    Deltagare

    Jag vet inte riktigt hur andra system fungerar men på vårt, liksom säkert Kodmyran och andra som är helt integrerade med Fyndiq så importerar vi orders i in till systemet och därigenom genererar fraktsedlar från Unifaun eller Memnon. På så sätt går alla order genom en kanal och nya anställda behöver bara lära sig en rutin och all statistik hamnar på ett ställe. Fraktsedlarna kommer då också som vanligt. Jag vet inte hur det ser ut med Prestashop men tror verkligen det lönar sig att försöka få in orderna i e-handeln om man vill få bra rutin på det på sikt.

    #175684
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Vi kör allt integrerat i butiken så att det kommer i det normala flödet. Fyndiq ordrarna kommer med Fyndiqs speciella plocksedel och de normala med vanliga. Det är olika hur våra kunder valt att ha det om man kör Unifaun eller ej, men de som kör det skriver etiketterna där som vanligt men jag vet att många som nästan bara skickar brev kör adressetikett integrerad på plocksedeln som de bara river loss och klistrar på brevet, alltså behöver de bara skriva ut en enda sak.

    #175705
    Lufox
    Deltagare

    Ska du bara printa ut på etiketter på A4 så kan du använda Fyndiqs api för få ut alla leveransadresser.

    https://fyndiq.se/api

    #175719
    paggelito
    Deltagare

    Hmm, ok. tackar för svaren, blir nog att betala någon för att ordna någon av dessa smidiga lösningar som ni tipsat om. Som ni kanske förstår så har jag noll koll när det gäller API osv :)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.