Guldplatina med nytt ansikte

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Guldplatina med nytt ansikte

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94181
  niclask
  Deltagare

  Vill gärna höra feedback och kritik angående webbplatsen Guldplatina

  #108017
  Tomas
  Medlem

  På sidan: Guldplatina – Skicka in din Iphone får man intrycket att det är dyrare att skicka in en iPhone ju mer minne den har….

  Sen står det att ni fäster kristallerna med en Loctite-applikation. Finns den att köpa i Applestore eller är det lim du menar;)

  Sen, Guldplatina är ett hantverk, varje kristall fästs för hand…. Att fästa kristaller är inte plätering. Men att förgylla en iPod med guld är plätering. Går det att överhuvudtaget plätera en iPhone? Lite oklart vad ni erbjuder. Var övertydlig!

  Snygg bild på iPhonen på förstasidan!

  Sidan behöver lite mer svärta eller färg tycker jag. Förstår att det är exklusivitet och kvalitetskänsla som eftersträvas. Men den är på gränsen till klinisk tycker jag.

  Nu är inte jag målgruppen, jag har ett PRAKTISKT siliconfodral på min iPhone, så du får ta mina synpunkter för vad de är:cool:

  #108018
  Kocken
  Deltagare

  Om jag ska köpa en Iphone “FRÅN” 17995 kr, så krävs det mer text. Så kunden vet hur många kristaller, hur stora kristaller, vilken färg på Iphonen och inte minst vilken modell av Iphone kunden får. Tror att det finns ytterst få personer som lägger ut så pass mycket pengar utan att veta vad de får.

  #108021
  Tomas
  Medlem

  Men vet man vad man får kan man lägga ut 1,7 miljoner för en hottad iPod: Världens dyraste Ipod | Pryl | Aftonbladet Sorry om det är OT men det handlar i alla fall om en värstinblingad iPod.

  #108022
  Parvelito
  Deltagare

  Jag snavade över en del grammatiska saker i presentationen, och tyckte att den inte räckte riktigt ända fram. Så jag skrev om den lite… Nu är jag inte copywriter, och jag har inte lagt mer än 3 minuter på den heller, så det går säkert att förbättra avsevärt. Men jag är av den åsikten att du inte har råd att tappa potentiella kunder därför att de tycker ditt språk och sätt att uttrycka dig inte matchar den image du vill bygga upp runt de här produkterna. De kostar trots allt gott och väl en skattad månadslön för en medelinkomsttagare.

  “Guldplatina Scandinavia AB etablerades under 2008. Vi samarbetar endast med världsledande leverantörer med absolut högsta kvalitet på sina produkter. Sedan ger vi produkterna ett skal genom att lägga till exklusivt och ädelt hantverk av yppersta klass.

  Guldplatina är hantverk
  Guldplatina är hantverk. Bakom varje produkt som lämnar oss ligger det åtskilliga timmars arbete som tar många år att lära sig. Varje kristall fästs för hand av mycket erfarna och skickliga människor. Vi använder oss endast av äkta Swarovski-kristaller till våra produkter.
  Vi har skapat en avancerad process för att först beräkna och säkerställa fästytorna för kristallerna. Varje kristall fästs sedan för hand med hjälp av ett lim från Locktite, speciellt framtaget för att fästa kristall mot metall.
  Denna metod gör att vi garanterar att kristallerna bibehåller sin position och hållfasthet även under tuffa förhållanden. Utan att tveka lämnar vi 24 månaders garanti på alla våra produkter.
  Gravyren sker med en diamantstav och styrs med högteknologisk laser med mikrometerprecision. Allt för att resultatet skall vara av högsta kvalitet.
  Guldpläteringen, naturligtvis 24K, utförs med så kallad elektroplätering. Vi nöjer oss inte med ett lager guld. Faktum är att inte ens två lager är nog för oss. Din produkt kommer vara täckt med tre lager av renaste guld. Det ger ett mycket starkt skydd mot slitage och repor. Din produkt kommer att se fräsch ut väldigt länge.
  Varmt välkommen till Guldplatina och våra fantastiska produkter!”

  I övrigt tycker jag att den ljusa sajten är skön och avslappnande, en verklig kontrast mot det vanliga mörka burriga så fort något är exklsuivt.

  #108035
  niclask
  Deltagare

  Tack för kritiken.

  Mer text kommer komma upp så småningom även fler och större produkt bilder.
  Tack en än gång för kritiken, det var lärorikt!

  mvh

  Guldplatina

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.