Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hantera kundtjänst för flera butiker enkelt

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94613
    Dan
    Deltagare

    Idag kör vi fem IMAP-konton hos Google Apps för vår kundtjänst, men det börjar bli lite svårhanterligt nu och lätt att man missar saker och inte håller koll på “öppna ärenden”.

    Det jag vill ha är ett supportsystem som hanterar alla våra fem butiker, lägger dem i separata mappar typ och låter mig ha mallsvar, markera ärenden på olika sätt och spåra historik osv.

    Jag vill att man ska kunna skicka in saker i systemet via e-post till våra info@xxx.se och kunna följa sitt ärende online helst ifall man har problem med spamfilter och annat meck.

    Har kollat på kayako och zendesk.com men blir inte så övertygad och känner inte att det är särskilt superbra lösningar baserat på en översiktlig koll.

    Hur gör ni? Vad kan man göra….

    #111467
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    kayako kör jag. zendesk är det den som är gratis? Jag tror att det var den vi testade innan kayako och om det var den så akta dig för segare system har jag aldrig varit med om, de höll på att sänka hela servern.

    #111487
    Seke
    Deltagare

    Jag hittade ett kundtjänstsystem som verkade intressant när jag kollade på detta lite snabbt för ett halvår sedan. Det heter SupportTrio och kommer från ActiveCampaign.
    Help Desk Software – Customer Service Software

    Det är kommersiellt men inte så dyrt – engångspris på $297 eller $129 per år inklusive support.

    SupportTrio verkar komplett med en stor mängd features. Tycker att det ser mycket bra ut. En tröskel är dock att användargränssnittet inte är översatt till svenska. Det är ca 3900 rader i en språkfil som ska översättas.

    Är det någon som redan använder SupportTrio, alternativt är intresserad och kan tänka sig att dela på översättningsjobbet?

    #111504
    danielandersson
    Deltagare

    Kayako kör vi också. Väldigt nöjda måste jag säga.

    #111520
    skatekids
    Deltagare

    Jag skulle ta en titt på OTRS. Gratis och Open Source. Har själv kört det för lite syften och tycker det fungerar bra. Allt du nämner klarar den och finns på svenska.

    #111907
    Jimmy
    Deltagare

    Jag håller på och tittar efter ett liknande system. Är det någon som har använt sig av osTicket:: Open Source Support Ticket System ? Det verkar lovande men de har ingen demo site så man kan se hur det ser ut.

    #112310
    Bjorn
    Deltagare

    Har använt Kayako själv och det funkar väll bra, men nu när jag gått över till gmail for domains så kräver servern att man kompilerar PHP med IMAP för att hämta via POP3. Orkar inte kompilera in IMAP för det kräver det ena och det andra.

    Så jag kommer nog istället gå över till gmail direkt med tanke på hur mycket funktioner det finns. Du kan lägga till alla konton på ett och samma konton under POP3, då kan du svara från valfri mail också (på samma inloggning). Sen använder du filter för att sortera mailen i foldrar och/eller labels. Mail templates finns också (Canned responses) Gmail Email Templates – How to Setup Email Reply Templates in Gmail. Signaturen blir dock samma oavsett konto, standardsignaturen används. Men det finns en plugin till Firefox och Chrome som fixar det också: Blank Canvas – Gmail Signatures

    #112311
    danielandersson
    Deltagare

    @Björn 7807 wrote:

    Har använt Kayako själv och det funkar väll bra, men nu när jag gått över till gmail for domains så kräver servern att man kompilerar PHP med IMAP för att hämta via POP3. Orkar inte kompilera in IMAP för det kräver det ena och det andra.

    Lite OT, men wtf. apt-get install php5-imap

    God bless Debian!

    #112412
    Bjorn
    Deltagare

    Ja nu har jag inte installerat PHP via någon pakethanterare då jag slimmat configgen och lagt till lite annat av andra anledningar, så jag kommer tyvärr inte undan så enkelt :(

    #112635
    Bjorn
    Deltagare

    Fick precis höra att det nu finns stöd med olika signaturer också, smutt!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.