Har Klarna försökt ta era pengar?

Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Har Klarna försökt ta era pengar?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #188855
  Mattias Svensson
  Deltagare

  Hej,

  Någon som har någon idé om vad jag ska göra för att råda bot på min situation?

  Jag använder idag Klarna checkout och råkade tyvärr ut för situationen att Klarna markerar att de gjort en utbetalning men jag och min bank kan inte se en utbetalning. Med andra ord har betalningen fastnat hos Klarna. Jag påpekar detta, direkt, den 13 juni alltså tre dagar efter att utbetalningen skall ha varit hos mig. Får då svaret att det kan ta lite längre tid, bara vänta. Återkommer två dagar efter det, får svaret, de kommer vänta. Hör av mig riktigt förbannad två dagar senare och får svaret vi ska kolla på det. Hör av mig två dagar senare och får svaret, va? Du har fått en utbetalning den 10 juni. Jag berättar att så inte är fallet och personen i fråga lägger ett ärende till ekonomiavdelningen. Ringer dem i tisdags, får svaret att man ska “lyfta detta till en högre instans” så att jag får bättre återkoppling. Ringer dem idag eftersom jag fortfarande inte hört någonting. “ärendet är pågående” är det enda jag får svar på.

  Nu har de dessutom slutat att besvara mina andra frågor. Känns lite som att man har blivit blåst och får ta dessa läropengar och göra rätt nästa gång. Men i detta fallet är det ju Klarna, ett stort företag som har blåst mig, så oavsett måste man ju kunna få tillbaka sina pengar på något vis? Det är ju en sak om det var ett callcenter på Malta man hade att göra med.
  Klarna konversation
  klarna konversation

  Någon idé på hur jag går vidare?

  #191466
  B2C-B2B
  Deltagare

  Vi har sparkat ut Klarna, det bästa vi någonsin gjort. Mitt tips är att lämna dem.

  #192910
  cube10025
  Deltagare

  Jag har inte varit med om detta, första utbetalning tog dock ca 1 månad. Skriv ett kravbrev till dem och kräv ränta, det är dina pengar.

  Klarna har väl monopol så är svårt att driva handel utan dom, jag har dock inte haft problem sedan första gången.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.