Helt tom på planer och motivation

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Helt tom på planer och motivation

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93828
  soulja
  Deltagare

  Hej, Jag har en fråga till er som kör era projekt.

  Jag är redo att starta upp vad som helst, om bara jag fick några idéer. Jag har haft idétorka nu i 6-8 månader.

  Innan det drev jag två sidor som jag snabbt la ner pga bristande motivation och trafik.

  Bara jag nu hade fått fram några bra idéer så hade jag börjat jobba full tid med mina projekt, om de nu skulle vara en ebutik eller nöjessida, spelar ju så klart ingen roll. Det är idéerna jag saknar.

  Hur gör ni för att hålla era tankar brinnande och fortsätta ha viljan och motivationen till era projekt?

  Tacksam för svar.

  #105593
  Dan
  Deltagare

  Hmm, jadu det är ingen lätt fråga att svara på. Motivation och passion går upp och ned. Just nu har jag skittråkigt på jobb, men jag går hit och gör något i alla fall. Hade jag inte haft ett kontor hade jag bara suttit hemma och kollat på TV :)

  Jag jobbar även med många projekt parallellt så när jag packat ordrar i butiken kan jag snabbt byta arbetsuppgift till att koda någon ny funktion på Trivia.se eller svara på lite mail. Variation underlättar tycker jag. Jag kan aldrig jobba non-stop med något och istället för att ha ett liv och göra roliga saker jobbar jag då med ett annat projekt istället.

  Men det funkar även att gå ut och ta en promenad med någon skön musik i lurarna och bara kolla på världen. Idéerna kommer till en utan att man behöver anstränga sig. Ett annat sätt är att träffa smarta och kreativa människor och bara snacka om ditten och datten, det kommer alltid upp affärsidéer och roliga projekt man kan utföra efter några öl och lite mat :)

  Sedan så är väl det bästa sättet att inte tröttna att se resultat! Dela upp dina projekt i mindre delar så att du snabbt kan se att något händer. Lansera också projektet så snabbt som möjligt så du kan få det där motiverande mailet av en besökare som säger “fan det här är en riktigt bra idé men kan du inte lägga till…”

  #105597
  crille
  Deltagare

  Träffa folk! Diskutera saker, läs mycket. Men framför allt måste man hitta det man brinner för. Och det är inte lätt. Själv upplever jag att det som känns lätt att ta itu med, och där resultatet blir väldigt bra i förhållande till arbetsinsatsen är det som man är “menad att göra”. Så för att hitta detta måste man testa, få feedback, göra om lite, testa igen, få ytterligare feedback…

  #105607
  soulja
  Deltagare

  Tack för era svar.

  Bra tips, ska jobba på det. Det känns bättre att få tips från personer som har rullande företag och som har upplevt det här själv.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.