Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101266
    Ville
    Medlem

    Kör på!

    Nu så ska ni ge mig stryk om min sida bara så mycket ni kan och orkar!

    Jag tycker att jag har blivit hemmablind men men.
    Jag uppskatar all kritik både positivt och negativt speciellt negativt, man lär sig mer!

    Handgjorda smycken av silver med Swarovski pärlor och kristaller

    #172108
    danielandersson
    Deltagare

    * Ljusa upp bilderna. Bilderna är väldigt snygga, men det är väldigt svårt att urskilja några detaljer när även själva objektet är relativt mörkt. Eller kanske bara göra bakgrunden svart? Då skulle smyckena stå ut/synas mer.

    * Texten på framsidan “Handgjorda smycken av Kvinns
    Bröllopssmycken som är moderna av silver, Swarovski pärlor och kristaller!” känns väldigt intetsägande. Framhäv dig (eller vem det nu är som tillverkar dem). Inte ens under “Om Kvinns” finns en bild på dig/tillverkaren.. ?

    * Bilderna är (som tidigare nämnt) väldigt snygga, även smyckena känns snygga och exklusiva. Men designen på sidan framhäver inte detta på något sätt. Den känns billigt 90-tal.

    * “Swarovski pärlor” skrivs ihop till Swarovski-pärlor

    * Att ha kategorierna under “OBS-rutan” gör att jag inte såg dem förrän jag kollat på en 4-5 sidor. Har man kategorierna till vänster så bör de ligga högst upp/väldigt högt upp

    * Januari stavas inte med stor bokstav mitt i en mening

    * Köpvillkor: “Du ska vara 18 år när du handlar på Kvinns.se.” – jag som är äldre, får inte jag handla?

    * “Hos Kvinns.se ska det vara enkelt och säkert att handla.” – SKA det vara.. är det inte det då?

    * “Snabba Leveranser 1-3 dagar” – inte heller där ska det vara stor bokstav mitt i en mening (detta fel finns på många ställen)

    * På produktsidan bör bilden vara väldigt mycket större. Du har mycket döutrymme till höger om produkttext, varför inte göra bilden större? Det är trots allt utseendet folk tittar på.

    * I kassan så syns knappt “Fortsätt”-knappen. Kan den inte göras STOR? Och gärna i mitten eller till vänster, eftersom det är där resterande information/knappar sitter.

    #172124
    matte629
    Deltagare

    * Ändra flik-ikonen på hemsidan. Just nu verkar det vara Textalks ikon.

    * Flytta upp menyn högst upp, det är lätt att missa som konsument

    * Jag tycker personligen att bilden längst ned till vänster (20% rabatt o.s.v.), ser lite amatörmässigt gjort. Jag hade nog personligen gjort den enfärgad, det vill säga att den inte “fadar”.

    * Postbilden och kortbilden (i vänstermenyn) ser ut att vara av lite dålig upplösning, jag tycker nog också det ser bättre ut om du har en traditionell visa och mastercard-logga istället.

    * Texten “Bröllopssmycken som är moderna av silver, Swarovski pärlor och kristaller!” högst upp på sidan hade jag nog integrerat in i en bild istället, det ser lite amatörmässigt ut att bara stoppa dit den ovanför bildspelet.

    * Generellt sätt skulle sidan behöva en textbearbetning.

    * Jag skulle rekommendera att du lägger till en CSS-snutt för att göra kassan finare. Om du letar bland bilderna på Texttalks facebooksida så finner du den (du kan se ett exempel hur det ser ut på Baraljus.se – Sveriges butik för doftljus).

    * Det rosa som kommer när man hovrar över text och meny gillar jag inte riktigt, det skär sig lite tycker jag.

    +

    * Jag tycker att loggan och produktbilderna är fina. Jag gillar även artikeltabellen på startsidan (och på resterande sidor), det är ett fint färgtema.

    #172127
    Per Nilsson
    Deltagare

    Sidan är full med grammatikfel och särskrivningar. Mitt tips till dig är att kolla igenom detta. Ett bra språk signalerar seriositet – ett dåligt det motsatta.

    #172129
    Parvelito
    Deltagare

    Första tipset är att du ber någon som har svenska som modersmål att gå över dina texter. Man får känslan av att det är något Google-översatt idag och det är ingen bra känsla om man vill sälja fina smycken.

    Andra tipset är att du gör en fin sida som beskriver dig och hur du arbetar med rikligt av bilder. Om jag skall köpa något fint till min fru så köper jag gärna något genuint handarbete, men jag vill se hur det görs, annars kan det ju vara billigt kinaskräp som någon kallar för handarbete.

    Tredje tipset är att berätta hur de levereras. Kommer de i en trevlig presentförpackning, eller behöver jag köpa till det? (Se till att du säljer sådant också i sådana fall). Landar det rätt i brevlådan, eller skickas det som REK med SMS-avisering (så min fru inte hittar försändelsen)?

    Fjärde tipset är att om du gör dessa smycken själv så kanske du skulle öppna upp för att man kan få ett smycke med speciella önskemål, typ ett silverhjärta med inskriptionen “Tack för tio år” eller vad man nu vill fira.

    #172140
    Fru Bad
    Deltagare

    Jag saknar med info om vem Kvinns är. Är ni en eller flera som tillverkar smycken? Har ni utbildning, egen butik/verksamhet? vart beställer ni eran saker från?

    ..och för mig som är norska låter tyvärr “kvinns” lite dåligt…bara så ni vet. Kvinns är en lite dåligt och nedlåtande sätt att omtala kvinnor, i Norge alltså! ;)

    Annars gillar jag konceptet.

    #172147
    Ville
    Medlem

    Tackar för all info och ska ta åt mig allt.
    För att inte svara på allt som ni har komenterat så kan jag säga att det jobbas på en ny sida då vi tycker också att det ser ut som 90-tal.
    Har en kompis som är kan detta med att bygga sidor så vi får se hans resultat men det kommer inte komma förens slut av februari.

    #172151
    Jolo
    Deltagare

    Hej, nu har du ju fått väldigt mycket tips men det första som slår mig, förutom att produkterna “försvinner” i den mörka bakgrunden, är att loggan är väldigt jobbig för ögonen, skulle tagit bort den “suddiga” designen och gjort en “renare” logga. Ofta är det enkla snyggast.

    Lycka till med butiken, fina smycken! :) gör du dem själv?

    #172157
    Ville
    Medlem

    Innan jag drar vidare vad tycker ni om detta?
    Så skippar vi 90-tal fast den va bra :)

    #172158
    danielandersson
    Deltagare

    @Ville 74254 wrote:

    Innan jag drar vidare vad tycker ni om detta?
    Så skippar vi 90-tal fast den va bra :)

    Alldeles för intetsägande, skulle jag säga.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.