Hitta.se börjar ta mer betalt, viktigt att finnas med med sökord?

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hitta.se börjar ta mer betalt, viktigt att finnas med med sökord?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93845
  Tomas
  Deltagare

  Som e-handlare tror ni det är viktigt att finnas med med sökord på ex. hitta.se. Själv googlar jag när jag letar prylar. Sen kollar jag blocket. Men inte tusan går jag till hitta.se eller eniro om jag letar efter en produkt, tycker det är bakvänt. Men det kan ju vara jag som är bakvänd:confused:

  Hitta.se ringde mig för en stund sen och berättade att de gjort om sitt upplägg och för att få finnas med med presentation skulle det kosta minst 2900 och då ingår ett sökord, fick det till två efter lite avmätt bemötande. Men jag är inte övertygad om nyttan.

  Hur använder ni eniro och hitta och hur gör ni när det gäller att synas och finnas med under för er viktiga sökord på dessa ställen.

  Jag lutar åt att endast ha med tel och adresser, strunta i att betala för företagspresentation och sökord.

  De skulle ta fram sökstatistik på det som skulle vara relevant för mig så får vi se om jag börjar tro på nyttan när jag sett de siffrorna.

  #105669
  Kocken
  Deltagare

  Jag tror du köper luft. Vi nekar konsekvent sådana förslag. Senast i dag ringde Eniro och deras budskap var att de skulle ta bort oss från alla telefonkataloger i världen + eniro.se om vi inte betalade för att vara med.

  #105670
  Fredrik Norberg
  Deltagare

  Ja, och sedan blir man ju lika osäker varje gång någon från Eniro, Gulasidorna, Lokaldelen, Din Del eller motsvarande ringer vad det är för tjänst de erbjuder och om det inte är ett blufföretag.

  Jag tror mer på att lägga in infosida på allabolag.se då många som nu är osäkra på hur seriösa butikerna är kollar upp företaget på t.ex. allabolag.se.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.