Hitta.se – bra eller anus?

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hitta.se – bra eller anus?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94021
  fenrik
  Deltagare

  Hitta.se är en av många “katalogtjänster” om jag nu får kalla det så.

  Jag är både för och emot att betala för kataloglistningar men samtidigt undrar jag hur agerar mina tilltänkta kunder på nätet. Använder dem t.ex eniro, hitta.se osv . I min statistik ser jag tydligt att många besökare kommer från Eniro, jag t.o.m tjänar pengar på besökarna från Eniro. Däremot betalar jag inte krona dit eftersom dem trots allt använder Googles index parallelt. Tyvärr använder inte hitta.se Googles index.

  så mina frågor blir .
  1. Ligger du med på Hitta.se?
  2. Vad betalar du ? (nämn gärna vilket typ av paket du har, antal sökord osv)
  3. Är det kvalitativa besökare?

  Tacksam för svar.

  #106896
  Parvelito
  Deltagare

  Nej, jag är inte med på Hitta.

  Känner spontant att det får vara lite måtta på hur många som får skicka faktura till mig för olika söktjänster, annonser etc. Jag känner inte att jag går till Hitta.se för att hitta en produkt eller en leverantör. Dit går jag för att få tag på ett telefonnummer, eller ägaren till ett telefonnummer, och kanske en karta så jag hittar.

  #106897
  Katrin Lundgren
  Deltagare

  vi tackade nej till hitta, kändes som helt fel för vår del

  #106898
  fenrik
  Deltagare

  vi får även komma ihåg att “vi” här i forumet inte är kanske den som letar på Hitta.se , men våra kunder kanske gör. Kanske inte i så stor mån för kodmyran just med tanke på typen av kunder.

  #106899
  Fredrik.an
  Deltagare

  Hitta känns för mig helt meningslöst men jag kanske har helt fel. Man blir emot alla erbjudanden då det haglar sådana både på telefon och mail… Man vet inte vad man ska hoppa på och inte för skulle man hoppa på allt så hade man gått i botten… Magkänslan tycker jag får spela en stor roll många gånger om man inte har tydlig statistik som kan styrka ens beslut! Samt om man får ner priset till den nivå man önskar…

  #106900
  Katrin Lundgren
  Deltagare

  nu svarade jag visserligen ur swecats perspektiv, och det var för den butiken jag kände det var meningslöst. Tror helt enkelt inte kunden söker produkter på hitta.

  #106901
  GregerA
  Deltagare

  Jag tackar också av princip nej till listningar och katalogtjänster som kostar pengar. Våra kunder har lyckligtvis IQ över genomsnittet och då letar man inte efter elektronikkomponenter på hitta.se eller eniro.se
  Däremot kör vi Google Adwords för en hel massa pengar, och det förefaller lönsamt.

  #106929
  Bjorn
  Deltagare

  Säljaren på hitta.se som ringde mig sa att de inte hade någon statistik över nyckelorden han ville sälja på mig. Så det blev tack och hej direkt.

  #106971
  Carl of Sweden
  Deltagare

  Nej, är inte med i Hitta.se. Nöjer mig med Hittaupplevelse.se :)

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.