Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hjälp med design

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94073
    Jimmy
    Deltagare

    Jag håller på och planerar min andra andra butik och jag behöver hjälp med designen. Vart ska jag vända mig? Vad har ni för erfarenheter?
    Loggan tänkte jag att Logofuture.com skulle få göra eventuellt, jag tyckte de gorde ett bra jobb med leksak.nu.

    Ska man göra loggan först eller vänta tills designen är klar? En fråga jag kan ta med webbyrån sen men ni får gärna hjälpa till och tycka så har jag mer kött på benen när jag pratar med designern.

    #107601
    Jimmy
    Deltagare

    Ingen som kan hjälpa mig med vart jag ska vända mig?
    Gör alla här sin design själva!?

    #107603
    Dan
    Deltagare

    Hmm ja det är klurigt det här… Kör du inte prestaworks? Har de inte en sådan tjänst?

    Annars är jag nöjd med logofuture.com. De har inte bara logodesign utan för hela siter också.

    #107605
    Jimmy
    Deltagare

    Jodå, de har en sån tjänst, Jag tänkte kolla runt lite bara för att se vad det finns för alternativ. Det verkar ju vara ganska tunt?!

    #107606
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Att hitta duktiga designer till billiga penningar är näst intill omöjligt. Däremot kan du hitta duktiga designers om du är beredd att lägga ner mellan 50-100 000 för att designa en webshop är min erfarenhet

    #107607
    Micke
    Deltagare

    oj kodmyran för att ställa min verklighet mot din.

    Har flera projekt där själva designbiten har fakturerats 5-10h. Då med ganska välformulerade kravspecar om vad som ska vara med eller inte.Med 4-5 sidor (mall+produktsida, contentsida, ladningssida, produktlista och en grafisk profil om hur man ska lägga upp kassa osv.).

    Så har vi gjort med flera projekt då ingen av oss har varit grafiker men vetat mer eller mindre exakt vad vi har velat ha.

    Har du grundstrukturen och idéen färdig så kolla med tex folk på grafisktforum.org och liknande ställen. Men var beredd på att vara rejält förbered med vad du vill ha, allt från text på knappar till tja, det mesta. Men tja går du till en firma med fräckt namn och mycket hokusbokus kan du säkert få betala oändliga summor.

    #107608
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag har också lämnat ut kravspecar in i minsta detalj när jag sökt designers, och vetat exakt vad jag ville ha, (det är liksom ingen vits annars), och fått offerter på allt från 10 000-100000 kr på samma projekt med samma spec….

    När jag valt de billigare har det alltid slutat med ofärdiga projekt, eftersom designern i fråga egentligen inte haft tid med projektet.

    Nu kan jag haft maximalt med otur i och för sig, men jag har råkat ut för det fyra gånger bara det senaste året.

    Med andra ord, förslag på billiga duktiga designer tar jag också gärna :-)

    #107609
    Micke
    Deltagare

    bara så vi inte pratar om äpplen och päron nu så snackar jag alltså om ren design i PSD filer? Alltså leverans av 1-5 psd filer. Inte själva integrationen i eventuellt ehandelssystem.

    #107610
    danielandersson
    Deltagare

    Som jag säkert rekommenderat förut: Grafix Studio – webbdesign och grafik

    Duktig, trevlig och rimliga priser

    #107611
    Rikard
    Deltagare

    Jag har två personer som sitter hos oss och gör grafisk design mm på konsultbasis. Skicka ett pm om ni vill ha nummer/mail till någon av dessa. Jag har använt mig av båda för annonser, presentationsmaterial mm.

    Min erfarenhet är att man inte vill ha den lilla firman med en 15-åring som gör lite jobb i mån av arbetslust och tid men inte heller vill jag anlita en reklambyrå för 10-20 timmars jobb för där är jag ingen viktig kund och kommer alltid i tredje hand.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.