Plus Forum E-handelsforumet Logistik Hjälp med frakt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104689
    Isackarlssons
    Deltagare

    Hej,

    Jag jag ska öppna en webbutik inom snar framtid. Jag ska sälja t-shirts som jag skapat själv med hjälp av en fabrik i Portugal. Men mitt problem innan jag nu ska öppna för försälning är frakten. Jag har pratat med postnord och de rekommenderar rekommenderat brev men priserna är väldigt höga. Kostnad för att skicka i Europa är 96kr exkl moms. Men hittar inte med något företag att det är billigare. Har ni några tips på företag eller tjänster som jag kan vända mig till för att få ett rimligt pris?

    Kommer frakta t-shirts i e-handelspåsar som är 42 x 35 cm.

    #185320
    Stefan72
    Deltagare

    Detta med frakter är ju en parameter man måste titta på allra först (när man bor i sverige) innan man bestämmer sig för vad man ska sälja och hur ekonomin ska se ut per sålt produkt. Vi är ett dåligt land att bo i på det viset med så få invånare/yta. Transporterna blir dyra hur man än gör.
    Det billigaste alternativet för dig är troligen att gå med i de fraktföreningar som finns, edge, fraktnätverket , pluskontot och alllt vad de heter. Då blir det förvisso inte posten men man kommer ner i rimligare kostnader. Annars är det ju Varubrev då men då icke spårbart.

    #185326
    gvh
    Deltagare

    Varubrev går inte med måttet 42 x 35.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.