Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Höja vår konvertering

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94728
  drlove.se
  Deltagare

  Hej alla och tack för ett bra forum.

  Vi söker hjälp med att förbättra vår konvertering på drlove.se. Finns det någon duktig konsult så hör gärna av dig, vi betalar bra!

  Om någon har enklare tips så tas dessa gladeligen emot!

  Har precis läst 4hww och ska testa att köra 100% nöjd kundgaranti för att se hur det funkar. Är sugen på att testa fri frakt också.

  Hoppas att ni njuter av sommaren!

  Mvh Dr Love

  #112585
  Parvelito
  Deltagare

  Man skall inte stirra sig blind på konvertering. Den berättar egentligen bara vad du har för kvalitet på besökarna du jagar in. En konvertering på 1,5% av 10.000 besökare ger fler order än 5% av 1000 besökare.

  Börja därför med att försöka se vilken källa av besökare som ger bäst konvertering så att du inte betalar för fel sorts kunder. De som vänder direkt “i dörren” vill man ju helst inte betala alls för.

  Vad du sedan skall kolla upp är hur många som överger kundvagnar, och i vilket skede. Man kan ana att det är något som kunderna inte gillar om många hoppar av på ett visst ställe. Sedan är din design sådan att en person som jag vände direkt, det där färgschemat var bara för mycket för mig. Men jag är säkert inte representativ för hela befolkningen.

  #112621
  drlove.se
  Deltagare

  Hej,

  Vi har full kontroll på statistiken och vilka besökare som konverterar x och vilka som konverterar y men det jag är ute efter är att hitta småsaker som kan höja konverteringsgraden generellt. Färgschemat kan jag hålla med om är lite väl rosa.

  Kommer du på fler saker så hör gärna av dig.

  Mvh Fredrik

  #112637
  Lastbryggan
  Deltagare

  Med tanke på att bolaget tappat 78% i omsättning på ett år och har en vinstmariginal på -102% så hade jag nog backat bandet och tittat på vad ni gjorde annorlunda för ett år sedan innan jag började fundera på div. garantier och fri frakt o.s.v.
  Dr Love AB – Företagsinformation

  #112692
  drlove.se
  Deltagare

  Vi får se..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.