Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Hur aktiverar man Google Kundrecensioner?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104075
    Nonbranded-se
    Deltagare

    Har klickat på Aktivera i Merchant Center och lagt till Woocommerce-pluginet “Woo Reviews for Google” och angett Merchant ID där. Men det står “Please activate reviews in your merchant center first.”.

    Under Konfiguration för Kundrecensioner i Merchant Center står det följande:

    Viktigt! Funktionen ”valt att delta” krävs för Google Kundrecensioner. Programmet fungerar inte på webbplatsen och undersökningar erbjuds inte om inte steget har slutförts. När du använder ”valt att delta” kan Google erbjuda valet att delta i Google Kundrecensioner på webbplatsen och erbjuda undersökningar för kunder som är med i programmet.

    Innan du börjar ska du bekräfta att du har slutfört integreringskraven för ”valt att delta”. Din kundvagn och kassasida måste finnas på samma domän, bekräftelsesidan måste finnas på din egen domän och måste läggas till högst upp på varje webbsida. När du har verifierat kodavsnittet nedan lägger du till det på beställningsbekräftelsesidan och anpassar variablerna efter behov. Kodavsnittet gör det möjligt för Google att visa ”valt att delta” för Google Kundrecensioner på din webbplats.

    Koden som dom syftar på är tillagd på bekräftelsesidan när man gjort en beställning. Övriga integreringskrav är fixade. Men vad menar dom med “Innan du börjar ska du bekräfta”. Hur ska jag bekräfta det förutom att jag fixat det? Det finns ingen Bekräfta-knapp någonstans. Måste jag besöka bekräftelsesidan efter ett köp själv eller ska jag tolka det som att Kundrecensioner ÄR aktiverat nu bara att det står fel i pluginet i Woocommerce?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.