Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Hur mycket kostar era betalningslösningar?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95153
    ida
    Deltagare

    Jag håller på att söka runt och hitta en bra betalningslösning, men jag tycker det är svårt. Jag har kollat på ehandel.se:s jämförelser, men jag är kanske nojjig för att jag bara tänker : vad kostar det egentligen? vilken är bäst? vad ingår?

    Om det är någon som vill dela med sig av hur mycket ni betalar för betalväxel och inlösenavtal, transaktioner osv i förhållande till hur många transktioner ni har osv. Så vore jag väldigt tacksam!

    #116031
    Parvelito
    Deltagare

    Jag har Dibs enklaste avtal. Det kostar 390kr/månad + moms, och då ingår transaktioner för 10.000kr. Däröver kostar det ytterligare 1%. Startavgiften var 3000kr.

    Till det kommer Babs som inlösare. Det kostar 3kr/betalning om de inte har kreditkort, då brukar det tillkomma 2,1%. Minimidebitering är 200kr/månad och startavgiften var 1500kr.

    Spontant tycker jag inte att det här på något sätt är billigt. Startavgifterna var rätt dryga som alldeles ny, och eftersom jag erbjuder många betalningslösningar blir det rätt så utspritt mellan betalningssätten och då märks minimiavgifterna.
    Skulle jag starta upp igen idag skulle jag skita i “riktig” kortbetalning och istället välja en tjänst som t.ex. Payson. Deras transaktionsavgifter är inte så roliga men i jämförelse med vad betalväxel plus inlösare vill ha så är det liten skillnad. På plussidan finns att det är inga startavgifter, inga minimidebiteringar och deras avgift dras direkt så man slipper hålla reda på fakturor.

    #116032
    Nicklas
    Deltagare

    Jag kör på Moneybookers för kortbetalningarna i mina mindre butiker för att slippa fasta månadsavgifter. Vi betalar då 1,8kr + 1,8% per transaktion.

    #116033
    ida
    Deltagare

    Betalar du inga andra avgifter? Startavgift?
    Varför kör inte alla moneybookers? Finns det någon hake?

    #116034
    Parvelito
    Deltagare

    Moneybookers är rätt så nya på den svenska marknaden, och har inte lika stort utbud av direktbetalningar från bank. De har dessutom en mycket märklig policy över hur man får tillgång till sina pengar.

    Sedan är det ett engelskt bolag, med engelska policys, och det lilla jag har haft med dem att göra för ett projekt på norska QXL imponerade inte.

    Men de kan säkert bli bra.

    #116035
    Nicklas
    Deltagare

    Inga andra avgifter, de funkar som Paypal och är stora i Pokersvängen.
    Läs denna tråd om moneybookers.
    http://www.ehandel.se/forum/betalsystem/795-moneybookers-nagon-som-anvaender.html

    #116038
    bloggus
    Deltagare

    DIBS kör en julkampanj nu till slutet av november med prestaworks.se (kanske utan också).

    Jag kommer nappa i alla fall på ett BAS-paket; kort, internetbank och faktura-tjänster.

    25:e oktober – 30:e november
    Under kampanjperioden, sänker DIBS priset på deras Startpaket till 990 kr mot vanliga 2990 kr. Till det sänker DIBS också priserna på etableringsavgiften i DIBS Internet Bas och Premium med 50%. DIBS kommer också att bjuda på de 3 första månadsavgifterna, (oavsett val av paketlösning). DIBS priser och innehåll i paketen finns som vanligt på deras hemsida: Enkel och säker betalningslösning för din hemsida- DIBS Payment Services.

    #116039
    ducedo
    Deltagare

    Jag kör på Payson och betalar 3 kr + 3% för varje transaktion. I mina ögon så är det inte särskilt billigt men eftersom min butik fortfarande är relativt ny så har jag inte råd att chansa på fasta månadsavgifter.

    #116041
    pyhobby
    Deltagare

    Vi kör med SEB/Euroline (ca 2kr+2%) som inlösen och Auriga (100kr/månad +4kr per köp) som betalväxel.

    Inte särskilt “billigt”, men inga startkostnader vilket var nödvändigt för oss.

    #116043
    ida
    Deltagare

    vilket är bäst av payson och paypal? för- och nackdelar??

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.