Hur ska man göra med frakten?

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hur ska man göra med frakten?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93816
  letobbe
  Deltagare

  Jag har fått en del kritik ang. min höga fraktavgift. Fast just nu är det dock fraktfritt, men det framgår ändå att frakten kommer att vara 60 alternativt 70 kr beroende på fraktbolag.

  Men nu när jag skickat några ordrar har frakten aldrig överstigit 45 kr. Vilket i sin tur leder till att jag kommer sänka fraktbeloppet. Men min fråga är då om man har någon direkt skyldighet eller om kunderna behöver veta vilket fraktbolag man kommer använda sig av? Då alla nog vet att det kan skilja sig rätt mycket när det kommer till lite tyngre försändelser och vid lätta försändelser är det nästan alltid mer förmånligt med posten.

  Så jag hade tänkt att ha en fast fraktavgift, men måste det framgå för kunden vad för fraktbolag jag ska använda mig av?

  #105495
  Dan
  Deltagare

  Nej, det måste inte framgå. Dock kan det ofta vara bättre att lägga korten på borden. Du har inte precis något att förlora på det eller? Det går ju att styra att du visar olika fraktbolag beroende på försändelsens vikt eller pris. Men det är klart om du inte vet den blir det svårt.

  Då skulle jag visat båda fraktbolagen med loggor och skrivit “vi skickar med det alternativ som blir bäst för dig som kund”.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.