Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hur sköter ni semester och ledighet?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93871

  Tänkte höra lite hur ni gör med er ehandel när ni vill ha semester eller ta ledigt. Över sommaren exempelvis om ni hade tänkt åka bort.

  Att stänga temporärt känns ju inget vidare. Finns det någon smidig lösning som man kan använda sig av utan att behöva anställa någon och lämna över ruljansen på. Jag tänkter mig exempelvis något företag som kan ta emot beställningarna och skickar det som ska skickas och vet vad de gör.

  #105852
  matthias
  Deltagare

  För oss så blir det inget större problem eftersom vi är två stycken som driver priskaparna.se men nu i sommar så blir det faktiskt så att vi båda kommer att vara bortrest under en vecka.

  I vårt fall så kan vi lösa detta med mobilt bredband eftersom vi skickar “allt” direkt från leverantörerna.

  Om man däremot har ett eget lager och allt ska skickas därifrån så ser jag nog att enda sättet är att muta en kompis som kan ta hand om det hela under den tiden man inte kan ta hand om det hela själv.

  Mvh
  Matthias Modig
  priskaparna.se

  #105853
  Jocke
  Deltagare

  Man kan ju skriva på framsidan något i stil med

  Under vecka xx kommer vi har begränsad bemanning villket innebär att varor kan bli något sena och att mail inte besvaras i samma utsträckning som vanligt.

  Tänk på att även skriva det på “kontakta oss” sidan.

  #105894
  Micke
  Deltagare

  semester och ledighet? du är väll företagare ….. ;-)

  har sett några butiker som kör med “vi har stängt vecka XX, och bjuder på frakten på alla ordrar denna veckan”. Kanske funkar för att inte förlora alla ordrar, beroende på vad du säljer så är man ju olika känslig.
  Säljer du varor som ingen annan har som är unika för dig så har jag märkt av att kunden inte bryr sig något större om det är 1 veckas extra leveranstid.

  Ett annat förslag kan ju vara att höra runt med ehandelsföretag i närheten och höra om dom har lust att hjälpa till, dom kanske med behöver ha en vecka eller två stängt och har behov av att du hoppar in den veckan.

  #105895
  Dan
  Deltagare

  Släkt, vänner, sambo eller liknande har löst mina problem. Nått år stängde jag också ner en vecka, men det skulle jag inte göra nu :)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.