Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Icketraditionell e-handel

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96539
    andreaswedberg
    Deltagare

    När man pratar e-handel tänker de flesta på butiker som säljer styckeprodukter från lager. Vi med Räckesbutiken.se, liksom några andra e-handelsbutiker, faller inte under denna typ. Vi har en tillverkning efter kundens specifikation.

    Tänkte bara kolla lite vad det finns för fler e-handlare på detta forum som bedriver mer icketraditionell e-handel. Det kan ju handla om skräddarsydda skjortor, canvas-tavlor, t-shirt-tryckare osv.

    Vi upplever många gånger att saker som diskuteras i e-handelssammanhang är svårt att applicera på oss i och med vår tillverkning. Ta ångerrätt t.ex. Det hade varit lite kul att höra lite mer från dessa e-handlare om vilka svårigheter de upplever.

    #127867
    Plastskivor
    Deltagare

    Jag säljer också byggvaror och majoriteten av volymerna är sådant som levereras måttkapat och kundanpassat. Dock har jag ännu bara standardformat som går att beställa direkt i webshopen och det är alltså mindre än hälften av försäljningen. All annan business kommer också genom att kunderna först kollat i webshopen men själva avsluten sker sedan via telefon, epost eller personligt möte.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.