Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Ihm Buisness school

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103814
    C.Larsson
    Deltagare

    Jag heter Christian och går utbildningen Digital manager, sales & Analyctics på Ihm Business school i Stockholm.

    Det är nu dags att välja var vi vill göra vår praktik med er tillåtelse självklart. Praktiken är först vecka v16-25 (april) Vi är tidigt ute men snart kommer julen då ni säkert har mycket att göra, sedan börjar det nya året och vi nästan är där.

    Vad kan vi och vad betyder vår utbildning.
    När praktiken börjar kommer vi både vara utbildad i Google analyctics och Adwords och kommer i ryggen ha de senaste trenderna i digital marknadsföring. Vi kommer kunna göra webb analyser och identifiera olika målgrupper för bästa möjliga resultat.

    Vad kommer krävas av dig
    Självklart kommer att vi ta lite tid från dig då det kommer finnas en bedömningsmall där du säkerställer att vårt arbete kommer att följas enligt de riktlinjer som finns. Vi kommer också ha som uppgift att göra en nulägesanalys men där bestämmer du självklart själv vilken information du känner för att tilldela mig.

    Om ni skulle kunna tänka er att ha en av mina kollegor hos er så behöver ni inte boka in något på en gång utan bara säga till om det finns en chans att kunna få vara med er på ert företag. Lämna då gärna en kommentar eller skicka mig ett privat meddelande.

    Tack att jag fick uppta er tid med detta mail.
    Mvh Christian

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.