Plus Forum Övrigt Off-topic Inbrott hos MillaMi.com

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #100791
  magnusegger
  Deltagare

  Hej alla!
  I torsdagsnatt hade vi på MillaMi.com inbrott i vårt lager. Det var ett väldigt välplanerat jobb där de kom över plagg för ca miljonen. Stölden var riktad på våra exklusiva plagg och vissa märkestyper, men även småsaker. De lät bli tex vår utrustning.

  Vi ber nu så hemskt gärna om hjälp i sökandet efter allt, även tips om någon vart med om något liknande och vad vi kan göra nu! Nedan är en liten del på vad de kom över, men det är de som är lättast att identifiera, speciellt plaggen från Don Vanquisher. Vad mer kan man göra? Gå ut i media? Vi är en liten webshop, men det är vårt allt verkligen.

  Följande plagg, märken är vi i princip ensamma om i Sverige och är således extremt lätta att identifiera, de tog allt som synes:

  Don Vanquisher
  MillaMi.com – Don Vanquisher

  även
  Project FOCE singleseason
  MillaMi.com – Project FOCE singleseason

  Blonde no8
  MillaMi.com – BLONDE NO.8

  Proud
  MillaMi.com – PROUD

  Belstaff
  MillaMi.com – Belstaff

  De tog även vår handgjorda kudde, det finns bara en i världen så hittar någon den, lovar vi en fin belöning! Kamoflagemönstrad med texten “MillaMi mode med kärlek” i guldfärgade bokstäver. Skall se om jag hittar bild på den.

  Är det någon som har tips så ring oss eller Polisen direkt på 114 14 . De har även vart nere med tekniska för DNAspårning, avtryck och liknande.

  2013-10-11 08:49, Inbrott, Göteborg – Aktuellt – http://www.polisen.se

  Magnus Egger
  MillaMi.com Käringön Göteborg
  Mobil: +46 0736369389
  Unika kläder och skor online?MillaMi.com Käringön Mode med kärlek

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.