Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Integrering och verifiering av Paypal. Hjälp!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94991
    KatarinaJ
    Deltagare

    Jag blir galen =)

    Jag har försökt i några dagar nu att integrera både Paypal och Payson i min butik. Payson gick bra nyss när jag gjorde en beställning (av mig själv) men försök nummer 2 gick inte. Det stog “du har inga produkter i varukorgen”

    Paypal är ännu värre. Ingen svensk support och ärligt talat förstår jag inte vad som ska göras. Prestaworks har anvisningar, som jag följt. Klicka i det ena och det andra m.m. Det har jag gjort. Inget händer. Det står att mitt konto är overifierat. Så jag tänkte rent logiskt att det kanske är därför inget händer. Jag har aldrig själv handlat med varken Payson eller Paypal (?) Jag försöker verifiera mitt konto genom att lägga till ett kort. Då står det (efter jag fyllt i all info) att jag först måste kontakta Paypal på cardproblems@paypal.com. När jag skrev från min vanliga mail skrev dom att jag måste kontakta dom via mitt inlogg på deras websida. Det har jag gjort…men inte fått något svar.

    Någon som känner igen?

    tack =)

    #114836
    sailorcap
    Deltagare

    Paypal ska väl verifieras med en kod som du kommer få på din bank specifikation. Paypal drar 15kr och lämnar ett meddelande (en kod) som ska knappas in på ditt paypal-konto

    #114846
    KatarinaJ
    Deltagare

    Jaha!!!!!!!!! OJ!!! Detta är första gången jag hör talas om detta. Bankspecifikation säger du? Jag har inte ens (vad jag minns) informerat dom mina bankuppgifter?

    #114856
    KatarinaJ
    Deltagare

    Nu är jag med. Tydligen hade jag reg. mitt kort för några år sedan och blev därför nekad…. Nu har jag dock lämnat kortuppgifterna och ska ha utkik på min bank-specifikation :) tack!!

    #115015

    Hej KatarinaJ,
    jag läste denna tråd alldeles nyss. Har ditt problem löst sig?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.