Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Jag letar efter en E handlesplattform som kan prata med min kassa

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99319
    ModRocker
    Deltagare

    Jag har både en fysisk butik och en E handelsbutik.
    Just nu har vi ett kassasystem från Nutid och en plattform som levereras från Jetshop.
    Tyvärr så finns inngen koppling mellan dessa två.

    Det innebär att när man säljer något i endera systemen så måste man gå in och manuellt radera varan i det andra systemet.
    Naturligtvis så fungerar inte detta till 100% det blir misstag och det går inte att helt lita till att lagersaldot alltid stämmer.

    Vi har varit i kontakt med båda leverantörerna som påstår att det går att ordna men som sedan blir lite svävande när vi försöker få en prisbild och leveransbesked, jag har ett förflutet i IT branschen och svävande svar brukar indikera att det finns en mängd osäkerhetsfaktorer.

    Nutids kassasystem skall fungera med Starwebb men jag har inte fått det bekräftat eller lyckats sätta mig in i vad det innebär att konvertera Webbshoppen från Jetshop till Starwebb.

    Jag har förstått att vi har massor av jobb framför oss och nu vill jag veta om det finns någon i forumet som använder NUTID kassasystem tillsammans med en E-handelslösninng och vad era erfarenheter av detta är?

    Om vi byter från Jetshop, vad skall vi byta till ?

    #157012
    mickevvs
    Deltagare

    Vi har ingen erfarenhet av NUTID’s system, däremot så har vi en hel del erfarenheter om Jetshop, kan läsa mer här: http://www.ehandel.se/forum/e-handelsplattformar/4517-byta-fran-jetshop.html

    Vilken plattform du bör välja är helt upp till dig. Konverteringen från Jetshop till en annan leverantör är inte så värst invecklad, Jetshop tar ut en mindre symbolisk summa (skulle gjort för oss iaf). Och sen kanske även den andra leverantören vill ha någon form av ersättning för att implementera allt. Snacka med din kontaktperson hos Jetshop om detta.

    /Micke

    #157159
    ModRocker
    Deltagare

    Tack för svaret. Vi har även talat med Nytid som rekomenderade en ny aktör och plattforms byggare som gär en integration mot Nutid kassasystem. Även Starwebb verkar ha gjort en anslutning mot Nutid men mer än så vet jag ännu inte.
    Nästa steg är väl att sätta upp en tidplan och en kravspec.

    Börje

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.