Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Jag söker ett deltidsarbete.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99164
    Andreas
    Deltagare

    Hej!

    Eftersom jag är en ehandlare i mitt hjärta och har svårt att tänka mig andra arbeten. Har sysslat med ehandel till och från under de senaste fyra åren tänkte jag nu lägga ut en intresseförfrågan här:

    Jag söker nu ett deltidsarbete hos någon ehandlare som känner att de behöver få in nya idéer, kanske förnya sin webbutik eller känner att de behöver lite avlastning i det dagliga arbetet. Kan även bidrag med enklare bildbehandling och ta fram grafiskt material. Är även rätt skicklig på Google Adwords och SEO-optimering. Har en bred kunskap inom ehandel och det är egentligen endast programmering jag ej behärskar. Kanske företaget rentav planerar att utöka sin verksamhet till Finland. Då kan jag hjälpa till med att komma igång här, erbjuder dock inte en översättningstjänst eftersom mitt modersmål är svenska. Jag har studerat både teknik och ekonomi på högskolenivå.

    Jag arbetar både mot lön eller debiterar er via mitt företag.

    Arbetstiden är enligt behov, men minst 1-2 dagar per vecka behöver jag tid för att utveckla egna projekt. Ser även att arbetet kan utföras på distans eftersom jag bor i Finland. Dock ser jag det inte som en nackdel att åka över till Sverige för ett närmare möte efter en tids samarbete.

    Tipsa gärna om ni vet någon person eller företag som behöver hjälp!

    PS. Om ni planerar att starta upp en verksamhet i Finland, så var då även beredda på att de kan kosta en del i början. Av egen erfarenhet har jag märkt att det är inte så lätt att få fotfäste i ett nytt land utan att satsa helhjärtat.


    Till er på ehandel.se, ser ni detta som företagsreklam eller marknadsföring som ej passar på detta forum så är det bara att ta bort tråden.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.