Jag vill veta allt!

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Jag vill veta allt!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104842
  kaiserkarl
  Deltagare

  …………………..

  #185781
  kaiserkarl
  Deltagare

  ………………………

  #185777
  Jolo
  Deltagare

  Hej, grattis till din butik!

  Har inte kollat igenom allt men här är lite jag tänker på:

  Startsidan, här ser man ganska olika inriktningar i menyn; kroppsvård,doft och inredning. Dock har du en stor bild på en doft (gissar jag) som då är det första man ser. Här skulle jag kanske lagt in 3 olika bilder, bredvid varandra, en för varje menykategori, kanske klickbara för att komma in på dess undersidor. Jag upplever det som lite förvirrrande att blanda ihop kroppsvård med inredning så jag tror det är bra att tydligöra detta även med bilderna på startsidan.

  Sedan har du en väldigt lång text som jag tror få kunder orkar sig igenom.
  Denna text tror jag passar bäst under menyknappen “Om oss” istället.
  På startsidan skulle du istället kunna lägga in enbart ett par meningar om vad du säljer, vad som är unikt med dina produkter som gör kunden tillräckligt nyfiken att gå vidare in i butiken.

  Under texten kanske du kan lägga in några artiklar, tex mest populära, senast sålda eller likannade. Då får man en försmak på specifika produkter ,vad som säljs, direkt på startsidan och detta kan väcka intresse att klicka sig vidare.

  Texten som du har på startsidan idag behöver du oavsett var den ska vara redigera då det är ganska många småfel vad gäller punkter, kommatecken och meningsbyggnader.

  Något som jag tror är väldigt viktigt och som saknas på flera produkter är tydlig innehållsförtäckning. Detta är speciellt viktigt när man nämner ord som naturligt och ekologiskt. Jag skulle själv inte köpt något som är ekologiskt om innehållsförtäckning eller certifiering på produkten saknades.

  :)

  #185775
  kaiserkarl
  Deltagare

  …………………………

  #185804
  kaiserkarl
  Deltagare

  ………………………..

  #185806
  Jonkejober
  Deltagare

  Egentligen gillar jag inte att svara på de som tjatar men en kort kommentar jag kan tycka är att det var väldigt mkt text på startsidan och på kategorisidorna. Förstår att du har dessa av seo-skäl men du tappar fokus från produkterna och sälj istället. Jag läser sällan all den där texten. Jag skulle nog förökas flytta om lite för att få nytta av båda två .

  #185807
  kaiserkarl
  Deltagare

  …………………………..

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.