Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Jaktlust.com – Öka konverteringsgraden?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102257
    Jaktlust.com
    Deltagare

    Kort fråga. Hur ökar vi konverteringsgraden på denna sida? Vi har väldigt många besökare. Försäljningen är också helt okej. Men hur blir vi bäst i segmentet? Synpunkter, tips och råd tas tacksamt emot. Vad är bra? Vad är dåligt?

    #176952
    Ekraft
    Deltagare

    Mina fem cent

    1: Bli mera säljande genom att exponera fler produkter och mindre av “annat”. Mobilversionen av er butik innehåller ju bara “annat” på förstasidan. Det känns lite som att det är en intresseblogg och butik på samma gång. Jag tror det är nyttigt för försäljningen om det där hålls isär mer.

    2: Feta till priserna lite, och jobba med att hålla dem nära köpknappen. Priser som skrivs 3,395.00 kr ser mycket dyrare ut i hjärnan än att skriva 3395kr eller möjligen 3.395:-

    3: Det är en hel del produkter med nedsatt pris. Gör det gärna mer tydligt att det är extrapris.

    4: Det var lite knappt med produktbeskrivningar på en del håll och kanter. Likaså bildmaterialet. Det är det många shoppar som har problem med, men jag tror man vinner mycket på att ta fram egna bilder.

    5: Jag gillar inte riktigt kassan, det hade gärna fått stå vad det är jag betalar för ovanför KCO-fönstret.

    6: Ett enhetligt färgkodat köpflöde finns inte heller, det har i en del butiker visat sig vara väldigt bra, i andra blev det ingen skillnad, men kan vara värt att prova i ett A/B-test.

    #176954

    Jag hade försökt att strukturera upp startsidan lite mer till att börja med om det är ditt trafiken kommer.

    Det är bilder och knappar till höger och vänster och det första jag ser är en You tube video.

    kan häller inte hitta fraktkostnader på startsidan utan måste kolla varukorgen för detta och om jag köper en kikare för 3400 så ska jag betala 90 kr i frakt.
    Kan du bjuda på lite marginaler där och sänka den till 49 eller kanske fri över 1000 kr så tror jag du har mycket att hämta där.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.