Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring jemparts.se vill vidare

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102841
    jempart
    Deltagare

    Hej, jag har nog fastnat lite tror jag snittar 100+ besökare med 0,5% konvertering. Var lägger man in krutet? vi har bra varor, bra priser fina leverantörer. //Christer

    #178915
    Dan
    Deltagare

    Först måste jag säga att jag själv satt och funderade på att bygga en egen hoj i detta stuket häromveckan och undra om man kunde köpa prylar till det. Det är dock en parentes.

    Att starta e-handel är lite som att bygga en butik i Norrlands inland på en plats utan vägar eller rinnande vatten. Det är därför det är billigt och har låga fasta kostnader jämfört med en fysisk butik som pga. sitt läge automatiskt får kunder genom att folk går förbi.

    Så när det gäller e-handel måste man bygga vägarna själv och få folk att komma till en. Den naturliga frågan här är: Vad har du gjort hittills för att få folk att hitta dig?

    De vanliga sätten att dra trafik är:

    -SEO
    -SEM/PPC
    -Annonsering traditionellt
    -Prisjämförelser
    -Affilliate
    -Redaktionell uppmärksamhet
    -Word of mouth från nöjda kunder
    -Andra samarbeten

    #178916
    anton
    Deltagare

    Och som tillägg till Dans svar, optimera inte konverteringen före du har börjat dra in substantiella mängder trafik. Eller tja, innan du försökt få fler besökare först.

    Det är helt enkelt, med de siffror du nämner, troligtvis enklare att försöka få in fler besökare och sedan först när du testat ovan nämnda sätt (+ kanske andra som passar din nisch), som du ska börja kika på konverteringsoptimering.

    Om inte annat för att det kan vara trafikkällorna som gör att konverteringsgraden är så låg. Vi har VÄLDIGT stor skillnad på konverteringsgrad på olika trafikkällor.

    #178918
    jempart
    Deltagare

    Jag har nordisk shops som butik försöker fylla i alla fält,adwordskampanjer och googleshopping, har 80 av 100 poäng Pinneberrys test, ska åka runt på MC relaterade marknader och träffar med produkter och reklamblad, har en goldwing med sidovagn som jag beställt reklamtext till (den blir alltid fotad och drar mycket folk). Har letat efter nån SEO optimerare men dom flesta erbjuder bara abonemang på fusklänkar till hiskliga priser och Dan jag har beställt mera shysta prylar för cafe racers, öppnar liten lagershop i Uppsala om några veckor

    #178948
    jempart
    Deltagare

    Tips på en bra SEO firma tas gärna emot, är det hyra av fejklänkar som vi måste göra, fast riskerar man inte allt då?

    #178954
    C.Larsson
    Deltagare

    Bra firmor för seo tycker jag är pineberry, Bråth, top dog

    #178951
    Stefan72
    Deltagare

    fast sen när det gäller mc delar så är du ju inte ensam direkt och om du inte tillverkar allt själv så finns det troligen hos andra också och de större drakarna har kataloger tjocka som gamla stockholmsdelen så man lär nog ligga i lite om man ska nå ut.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.