Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Jobbsökning på STEROIDER (Automatisk jobbsökning)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104027
    alex2323
    Deltagare

    Jag har skapat en jobbsökningstjänst som är mycket olik alla föregående tjänster som Jobbsafari, Metojobb och Arbetsförmedlingen med domänen https://jobbmotor.se. Principen är att man ska kunna skicka in sitt cv och personliga brev till alla jobbannonser som ligger uppe på internet, inom sin valda yrkeskategori, samtidigt. Detta tycker jag är ett mycket mer effektivt sätt att hitta jobb än att sitta och vänta på passande jobbmöjligheter som sällan dyker upp.

    Man laddar upp sitt cv och personliga brev, väljer yrkeskategori och skickar sedan iväg det.
    Tjänsten är väldigt bra för den som vill ha större chans att hitta jobb, snabbt. Svaren från arbetsgivarna kommer även direkt till er personliga e-post, så ni inte behöver logga in på hemsidan för att se era svar.

    Jag skulle verkligen uppskatta om någon/några här vill testa tjänsten och ge lite förslag på förbättringar/förändringar.

    Tack på förhand!

    Länk: https://jobbmotor.se

    #183340
    Mr Jonas
    Deltagare

    Sorry – Men jag vill känna att den jobbsökande är intresserad av “mitt” jobb och mitt företag. Inte att jag är med i en “spamgrupp” med massutskick.

    Med vänliga hälsningar
    Jonas

    #185039
    autojobb
    Deltagare

    Nu har vi startat ett konkurrerande webbsida som är både bättre för kunder och företag. Massutskick alternativet har vi också men vi har även en “snabbsöknings” funktion som är grym för att hitta och söka alla lediga jobb.

    https://autojobb.nu

    Hemsidan är ej klar men vi kommer att lansera om några veckor.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.