Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Kan blogger kombineras med e-handel?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100810
    Trainee
    Medlem

    Tacksam för all hjälp!!! Teoretiskt utbildad webbredaktör, men inte så praktiskt erfaren än. Har blivit ombedd att uppdatera en väns hemsida som är byggd i Blogger. (hästgård med lektioner, stallplatser m.m.) Kunden vill nu starta e-handel (med tillbehör, kosttillskott för hästar m.m.) Vet ni om det går att “hänga på” e-handelsmodul till Blogger, eller måste jag flytta till annan plattform för att kombinera hemsida och e-handel? Vilken i så fall? Jetshop? WordPress? Annan? Rekommendationer emottages tacksamt för hur ni hade gjort..!?

    Vänliga hälsningar,
    Trainee

    #169038
    sk0gs
    Deltagare

    Varför inte göra en e-shop separat, å sedan inkludera denna genom en flik/länk/banner eller något?

    På de sättet kan även e-shopen nå en bredare marknad om folk kommer dit för produkterna å struntar i resten din väns hemsida…
    Jag menar, om jag själv vill köpa något och vänder mig dit dem säljer det, då vill jag helst hamna pladdask i shopen utan att behöva klicka runt genom andra saker jag ändå skiter i.

    Tål att tänkas på, har dock inget konkret svar på din fråga, har 0 erfarenhet av blogger.

    #169044
    diana.dahn
    Deltagare

    Hej Trainee,
    Jag känner inte till någon e-handelsplattform som kan kopplas samman med Blogger, men många webshop-system, inklusive det jag jobbar för, erbjuder en blogg som en del av paketet. Dvs. att du kan ha en webshop samt en blogg i en och samma lösning och att det hela styrs från en administration, utan att du behöver betala extra för bloggen.

    Jag hade personligen valt en sådan lösning för så är man fri från att styra sina sidor (blogg och shop) från två olika ställen, och det sparar man tid på.

    Men du ska självklart ta reda på hur stor/professionell webshopen ska vara. Är det hela bara på hobby-nivå kanske det räcker med att visa lite produkter och att betalning sker via konto överföring. Men är en webshop å andra sidan något som din vän vil satsa på så är det nog nödvändigt att ha någon typ at webshop-plattform.

    Hoppas att du finner en bar lösning på ditt problem. :)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.