Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Kelkoo & Pricerunner

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101206
    alle78
    Deltagare

    Hej,

    Tänkte bara höra generellt ifall någon har erfaranhet av dessa och ifall dem är effektivt användbara i marknadsföringssyfte?

    Mvh
    //Alonso Ramos

    #171827
    FredrikGust
    Deltagare

    Har kört pricerunner tidigare men slutade pga orimligt höga klickkostnader i mina kategorier. Konverterade väl rätt ok baserat på procentsiffror men fick inte ihop det med totalen. Kelkoo har fungerat jättebra med hög konvertering och bra exponering. De är däremot inte så snabba på att ta bort produkter från flödet som tex när en vara är permanent slut och från försvunnen i feed tills klick slutat har det dröjt 3-7 dagar.

    En annan sak med pricerunner är att man skriver på att ha alla sina produkter ute för att få alla trygghetssymboler.

    #171828
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag har totalt motsatt erfarenhet Kelkoo fungerade uselt medan pricerunner fungerar bra för mina produkter. Kelkoo försökte dessutom kräva oss på fakturor som redan var betalda i nästan ett års tid, så mitt förtroende för dem är ungefär lika stort som ett bluffföretag efter den resan

    #171830
    FredrikGust
    Deltagare

    Man får nog konstatera att det skiljer sig beroende på vilka produkter man säljer. Avtalen bör också granskas noga innan man skriver på med avseende på bindningstider, minimidebitering och grundavgifter.

    #171843
    alle78
    Deltagare

    Ok tack alla för era svar, får se vilket jag väljer men det är som Fredrik säger så beror det på vilka produkter man säljer.

    Frågan är vilken som passar mig då jag säljer kök & bar utrustning och tillbehör?

    Mvh
    //Alonso Ramos

    #171847
    Runns.se
    Deltagare

    Testa ett halvår och se om det funkar :-)

    #171848
    FredrikGust
    Deltagare

    Håller med att ett halvår är en lämplig test, var bara uppmärksam på eventuella bindningstider, grundavgifter, lägsta debiteringar, minsta debiteringar och möjlighet att begränsa budget i de fall att utfallet under bindningstiden är till belåtenhet.

    Kelkoo kommer även göra produkter synliga via affiliates vilket för vissa kategorier kan ge ganska många klick.

    #171850
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Jag har kört både Pricerunner och Kelkoo. Har precis sagt upp Kelkoo vid årsskiftet och har nu bara Pricerunner kvar. Enligt mig ger Pricerunner högre konvertering även om klickpriset är högt inom mitt segment. Kelkoo har många underliga satellit-sidor som kunder länkas in på min sida från. Exempelvis presentkort 1000 kr från någon möbelsida. Är lite skeptisk till att min sida länkas från en möbelsida med tanke på SEO…. Dem flesta kunder som köper från Kelkoo kommer från norra delarna i landet..slump? Kelkoo har bara en månads uppsägningstid. Så testa och se vad du tycker det ger. Det kostar 250 kr i månaden, sen tillkommer klickpriset utöver det sen.

    #171852
    Runns.se
    Deltagare

    Vi kör just nu kelkoo, pricerunner och prisjakt. Brukar dock säga upp dem i januari och aktivera dem igen i november. Det ger oss mest för pengarna :-)

    #172017
    Runns.se
    Deltagare

    Kelkoo och Pricerunner uppsagda… Akiveras säkert igen till jul :-)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.