Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Komma igång med marknadsföring

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #105424
  wen
  Deltagare

  Tjena! Jag är helt ny med detta, och jobbar stenhårt på att komma igång med e-handel. Tycker det är spännande att höra hur ni marknadsförde er i början.
  Har ni tips vad som är bäst när man är ny? Jag vet att sociala medier är bra om man ska sälja till vissa målgrupper, men det är inget jag är bra på. Hade ni intresse för den biten innan ni började? Kommer intresset med tiden?
  Hur håller man igång och får resultat, det kanske är mer effektivt att sälja genom andra plattformar i början. Cdon, Tradera, Amazon eller Fyndiq etc?
  Tack för svar!

  #187685
  cube10025
  Deltagare

  Hej, använder google ads enbart för marknadsföring tycker jag får bäst resultat där. Det är även enkelt att sätta upp (När man kommit in i det) Du behöver google ads, google analytics samt merchant center.

  Jag anlitade en firma först, men det kostar på och det mesta kan man göra själv när det gäller ads. Jag har försökt använda facebook men fick inga konverteringar där, facebook är har orimliga krav enligt min uppfattning.

  Om du inte har en massiv marknadsföring budget tror jag på att börja sakta med liten budget, lätt att kasta bort pengar.

  #187686
  cube10025
  Deltagare

  Tillägg jag sålde med cdon ett tag, de är dyra, och om kunden är medlem fån du själv betala fraktkostnad. cdon var ett misstag för mig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.