Kommentera min webbshop

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Kommentera min webbshop

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94293
  EKO Princess
  Deltagare

  Jag undrar vad mina besökare tycker om min webbshop, jag tar tacksamt emot kommentarer, förslag, åsikter och tankar kring min shop.
  EKO princess

  Tack på förhand!

  #108717
  GregerA
  Deltagare

  Hej,

  I stort ser den bra ut, ger ett seriöst intryck o.s.v. Den avslöjar visserligen att det är ett litet företag, men det behöver ju inte vara negativt.

  Jag förstår dock inte varför du har en banner för GetANewsletter mitt i blickfånget. Om du överhuvudtaget skall ha den så är den helt malplacerad. Visst är Christian kanon, men … :rolleyes: … Räcker det inte med din länk för att prenumerera på nyhetsbrevet?

  Att utbilda kunderna om vad de olika certifieringarna innebär är bra, liksom att du verkar ha tydliga beskrivningar av produkterna, hur de används och vad de innehåller.

  I utcheckningen är det väldigt förvirrande med kombination av betalsätt och fraktsätt. Men verkar kunna välja vilken kombination som helst, och informationen är motsägande – t.ex på Post 48:- står det sedan “Med detta leveranssätt skickas din order via posten. Frakten räknas ut beroende på orderns totala vikt. Den skrymmande avgiften är 12 kr.” – tillkommer 12:-, eller??

  Dessutom verkar det vara möjligt att välja kombinationen Postförskott (0:-) och Förskottsbetalning (0:-), vilket säkert många kunder kommer att göra eftersom det är billigast. 😮 Försök få till en spärr så att otillåtna kombinationer inte kan väljas. (Nu har jag inte gjort en fullständig utcheckning, så det är ju möjligt att en varning hade kommit senare).

  Skriv gärna också vilken bank ditt kontonummer går till.

  #108778
  EKO Princess
  Deltagare

  Jag tackar så mycket för dina kommentarer, vissa saker hade jag lite på känn att de inte var så bra :)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.