Plus Forum E-handelsforumet Logistik Köpa emballage?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94750
    Fredde
    Deltagare

    Jag undrar om det är någon som har något annat förslag än Pack&Plock där man kan köpa emballage som ni kan rekommendera och som kanske eventuellt är bättre/billigare?

    Tack på förhand!

    #112756
    Parvelito
    Deltagare

    Quill är billigare ibland, men deras service är allt annat än rolig.

    Har också testat Swedoffice som levererade rätt produkt snabbt och smidigt, men sedan dess har de spammat loss om papperstallrikar, kakor och bitsocker så jag vet inte om de är så intresserade av att sälja emballage.

    Men om du berättar lite vad du är ute efter, och vad du tycker är för dyrt eller inte bra med Pack&Plock kanske någon har något tips.

    #112757
    Fredde
    Deltagare

    Nej, jag har inga negativa uppfattningar om Pack&Plock ännu och hoppas inte jag får det heller. Jag är bara mest nyfiken på om det finns andra alternativ så man kan jämföra lite.

    Det jag märkte med Pack&Plock var att det verkar ha en bra service då de svarade på mina mail väldigt fort och med väldigt långa och tydliga utlägg vilket uppskattas! :)

    Det jag främst är ute efter just nu är wellpappkartonger (enlager) som jag kan skicka mina varor i samt fyllnadsmateriel, tex bubbelplast kanske kan vara att rekommendera?

    #112758
    GregerA
    Deltagare

    Vissa wellådor, bubbelplast och en del annat är ofta lite billigare i Lessmores minishop – förutsatt att man är medlem i Lessmore … :p Då får man ju även 10% hos Pack o Plock.

    #112759
    Parvelito
    Deltagare

    Det finns många som säljer emballage, men P&P tycker jag har en bra kombination av sortiment, pris & service. Kanske kan det löna sig för dig att leta lokalt? Många små pappershandlare är duktiga.

    När det gäller fyllnadsmaterial så är jag just nu väldigt kär i kraftpapper på rulle som jag river av i lämplig längd, skrynklar och fyller ut med. Billigt, tar liten plats, miljövänligt, funktionellt och kräver inga verktyg, man river ju av det.

    #112765
    Jimmys
    Deltagare

    Jag köper mitt emballage från Papyrus, kan inte svara för om de är bättre, men bra nog och billigare om jag jämför mot P&P priser de visar i shopen.

    #112780
    Robin
    Deltagare

    Vi har tidigare använt oss av Kontorsnetto och Pack&Plock men ringde runt till lite lokala företag (Stockholm) och tog in offerter för ett tag sedan. Vi använder oss av wellkartonger, bubbelfolie, pallar, sträckfilm och kraftpapper. Vad gäller bubbelfolie och framför allt wellkartonger fick jag avsevärt mycket bättre priser hos Stockholmskartong Stockholms Kartong än hos Pack&Plock. Kan tillägga att jag ännu bara beställt rätt små volymer för att testa, så det går säkert att få ner priserna ännu mer om man beställer större volymer. Fick fri frakt vid order över 2500 (vet inte om det endast gäller inom STHLM) och än så länge har det fungerat hur bra som helst. Det enda negativa så här långt är att man inte kan beställa på nätet och att man måste kräva offert på varje “ny” artikel innan man kan beställa. Men det kan jag leva med när priset dök så pass mycket per beställning.

    #112787
    Lastbryggan
    Deltagare

    Jag köper allt (well, bubbelpåsar, sealed-air kuddar, tejp) direkt från Boxon och har ett toppenavtal med dem.

    #114474
    Plastskivor
    Deltagare

    @Parvelito 8322 wrote:

    När det gäller fyllnadsmaterial så är jag just nu väldigt kär i kraftpapper på rulle som jag river av i lämplig längd, skrynklar och fyller ut med. Billigt, tar liten plats, miljövänligt, funktionellt och kräver inga verktyg, man river ju av det.

    Då kan man använda Byggmax golvskyddspapp, om man vill ha det lättillgängligt och OK pris utan att behöva köpa stora volymer.

    Annars kanske man har leverantörer som man kan tigga emballage hos. Gjorde jag.. väldigt smidigt och de orkade inte fakturera heller. De bara drog ner min rabatt lite på det jag köpte samtidigt och det blev inte dyrt.

    #114477
    Parvelito
    Deltagare

    Jag vet ärligt talat inte om golvskyddspappen är så rolig att skrynkla och använda som utfyllnad i kartonger, och prismässigt så är det väl så där. Har man några dussin kartonger varje vecka som skall fyllas så går en rulle rätt så snabbt.

    Däremot har jag en ny favoritleverantör på emballage i form av office.aroxs.com

    De har helt OK priser utan att man skall trassla med offerter eller medlemskap någonstans. Det blir fraktfritt rätt så omgående också, så man kan beställa förhållandevis små volymer.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.