Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Kortterminal – Köpa från UK/begagnad

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96614
    henriksan
    Deltagare

    Hej!

    Jag håller på att starta en butik samt webbshop och försöker hålla nere startkostnaderna. Nu har jag hittat en Hypercom kortterminal i England som kostar runt 1800 kr istället för det tredubbla i Sverige.

    Problemet är att terminalen ska programmeras med något id-nummer som är kopplat till banken. Är det någon som vet om jag kan göra detta själv? Det som bankerna har sagt är att leverantören av terminalen ska programmera om den. Eftersom jag saknar leverantör och serviceavtal är det lite svårt.

    #128405
    GregerA
    Deltagare

    Nej, det kan man inte göra själv, utan det måste göras av terminalleverantören i Sverige. Den engelska terminalen har förmodligen inte programvara anpassad till de svenska bankerna, så den är att anse som värdelös i Sverige.

    Nets och Point har terminaler du kan hyra för under 300:- i månaden, lite beroende på vilken inlösare du har.

    #128452
    henriksan
    Deltagare

    Jo, det enda sättet verkar vara att hoppa på ett 36 månaders avtal. 300 kr i månaden är inte så mycket pengar men men trist att vara så beroende av ett fåtal leverantörer. Kan inte tänka mig att mjukvaran skiljer sig så mycket mellan England och Sverige. Men jag kan ha helt fel :)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.