Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Kostnadseffektiv SEO

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102450
    Kenth
    Deltagare

    Hej,

    Vår webbplats halkade ner på sidan 2 i Googles sökresultat efter att vi helt bytte plattform. Vi hade bråttom och bytte helt från en gammal Joomlasida till Hemsida24. Jag tror att en av anledningarna till tappet beror på att vi inte tillvaratog gamla inlänkar.

    Man lär så länge man lever, och just nu är det lågsäsong för oss, men fram emot april/maj då drar det igång.

    Skulle vilja ha tips på någon som vill hjälpa oss med inlänkar. Söker efter ett SEO-företag som inte raderar alla länkar så fort man inte längre betalar hutlösa månadsfakturor. Jag är villig att betala för kvalitativa länkar som ligger kvar.

    Tips på företag att arbeta med?

    #161329
    Rosch
    Deltagare

    Vid plattformsbyte och förändring av domän och/eller sidstruktur (dvs. URL’er) är det viktigt att tala om detta för Google och andra sökmotorer med s.k. 301-ompekningar från era gamla URL’er till era nya. På så sätt kan man bättre behålla gammal länkkraft och sökmotorindexeringar. Er nya plattform bör ha någon form av stöd för att hantera detta.

    #161332
    AnnaW
    Deltagare

    Tror dock de flesta seo-bolag kör med hyrlänkar.

    #161333
    DavidWigg
    Deltagare

    Det skulle vara intressant att höra hur länge sedan detta var? Är det ganska nyligen så är ni nog lite för snabba med att hetsa upp er över tappet, det kan ta en liten stund innan det stabiliserar sig igen. Men som du säger behöver ni också ta tag i strukturen på sidan och dirigera om gamla url:er till nya relevanta.

    Det kan t.o.m räcka för att återta platsen igen.

    Skicka gärna PM för info om seo-konsult (kan avslöja att det är undertecknad).

    #177425
    irisamanda
    Deltagare

    Hej Kenth, jag jobbar på Jajja communications. Vi är marknadsledande inom just SEO och länkar.

    Idag jobbar vi med länkar genom att jaga upp dessa manuellt och det är endast relevanta länkar som har en koppling till din bransch. Efter ett eventuellt avslutat samarbete så behåller du dessa länkar. Det vill säga du som kund köper dessa och vi tar inte bort dem.

    #177434
    Quift
    Deltagare

    För att få tillbaka din ursprungliga länkprofil bör du framförallt byta till ett CMS som kan 301:a korrekt. Tyvärr saknas den funktionen i hemsida24. Det kan ha ändrats under vintern.

    Skaffa ett WMT konto och åtgärda alla indexeringsfel i ditt CMS eller FTP ifall ditt CMS är låst. med hemsida24 kan du vare sig göra detta i CMS, eller få tillgång till servern för att göra det i htaccess-filen.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.