Kritik och tips för vår webbutik

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Kritik och tips för vår webbutik

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94296
  PatrikS
  Deltagare

  Hej, det verkar vara populärt att få lite feedback på sin webbutik nu. Så jag passar på att slänga upp en blänkare om våran butik också.

  Vi kommer inom någon vecka att koda om sidan till .NET istället för den klassiska ASP som vi använder idag.

  Det skulle vara perfekt om vi kunde få lite kritik på butiken som den är idag så att vi kan göra ändringar när vi ändå kodar om sidan.

  Butiken hittar ni på http://www.itförbarn.se

  Vi säljer barnspel för barn i åldrarna 1-12 år till PC,MAC och Konsol. Samt diverse dator- och konsoltillbehör. Vår nisch är att vi inte säljer några barnspel med våld i. Det finns allt för många spel för dom yngre där det är våld.

  Tack på förhand

  Mvh
  Patrik & Maja

  #108772
  Parvelito
  Deltagare

  Jag tycker över lag att er sajt är väldigt bra uppbyggd, med mycket bra text som berättar mer om produkten. Är det någon liten sak så skulle det väl vara möjlighet att filtrera på barnets ålder. Har man en 3-åring så kryssar man i det, och vips så syns bara de produkterna som är lämpliga för 3-åringar.

  Det gör det lättare för “dinosaurier” som farfar och morfar att beställa julklappar och födelsedagspresenter.

  Kan man också skapa en profil där man gör en önskelista som man kan maila till potentiella givare av julklappar och presenter så gör ju inte det något (och minskar antalet byten eftersom det blir mindre risk att det köps dubletter).

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.