Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Kritik på vår hemsida

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #101324
  SimonForslund
  Deltagare

  ta bort……………………..

  #172544
  Flobytjej
  Gäst

  Jag tycker att sidan ser snygg och stilren ut MEN du måste se över stavningar lite här och där.. Det är inte förtroendeingivande med ett företag vars ledare särstavar, använder fel form ex den-det och liknande. Be någon du känner gå igenom sidan inklusive alla varubeskrivningar så att det blir rätt. Tänker kunden på det? Ja. Om du vill ha många kunder och även kunder som är villiga att betala bra. Många, inklusive jag själv, väljer bort sidor som inte använder korrekt svenska alternativt har använt Google translate eftersom det kan tyda på ett företag som inte är så noga med annat viktigt som packning, leverans etc.
  Ex på första sidan

  Man säger “din EGEN design” istället för “Din EGNA design”

  “Skal med stil- Vinylskiva motiv. Detta skal med en vinylskiva som motiv är en exklusiv plast produkt. Den har inte bara ett vackert utformande utan den skyddar även din iPad mot repor eller andra skador som en enhet kan utsättas för.Denna design är även tillgänglig för andra enheter”

  För det första undrar jag varför det står “Skal med stil- Vinylskiva motiv”? Om du måste dubbelformulera dig (i princip samma mening står ju direkt efter) så skulle jag skriva: “Skal med vinylskivemotiv” Alternativt ta bort helt.

  Om jag skulle skriva din text så skulle det bli såhär:
  “Detta stilfulla skal med en vinylskiva som motiv är en exklusiv plastprodukt. Det inte bara vackert utformat utan det skyddar även din iPad mot repor eller andra skador som en enhet kan utsättas för. Denna design är även tillgänglig för andra enheter.”

  Och vad betyder “snabb kik”?

  Ursäkta petigheten men du ville att vi skulle vara ärliga. =)

  #172554
  SimonForslund
  Deltagare

  Härligt, blir nog att hyra någon svenska expert som går genom hela sidan. Snabb kik ska bytas till snabbvy eller något liknande. Den engelska frasen är ‘Quick view’

  #172570
  staffanj
  Deltagare

  Butiken ser helt okej ut, men det går inte att klicka och gå in på produkterna.. De visas bara som en pop-up?

  #172586
  SimonForslund
  Deltagare

  @staffanj 74751 wrote:

  Butiken ser helt okej ut, men det går inte att klicka och gå in på produkterna.. De visas bara som en pop-up?

  Man klickar på produktens namn, kanske får ändra så att det blir lite mer uppenbart

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.