Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Kritik på www.skadedjursbekampning.nu

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96005
    Jens82
    Deltagare

    Hej Alla,

    Jag har precis fått igång vår E-butik och får ungefär 100-200 besökare om dagen men nästan ingen köper våra varor.

    Har ni några förslag på hur vi skall förbättra vår konvertering.

    sidan: Skadedjursbekämpning.nu: Giftfria produkter mot skadedjur

    #122629
    webbgbg.se
    Medlem

    Med 100-200 besökare per dag är det viktigt du får dem som verkligen söker hjälp mot skadedjur. När jag söker skadedjursbekämpning på google ser jag inte din sida och det tycker jag är märkligt när detta är ditt domännamna. När jag sedan tittar på källkoden skulle jag föreslå att du skriver någonting annat än skadedjursbekämpning på ställen som description och keywords. Det blir för många av samma ord. Ser även att du lägger samma keywords på flera ställen. Alltså både i title, description och keywords. Där bör du trimma lite. När jag sedan ittar på sidorna ser jag inte så många tips utan bara två rader om skadedjuret i fråga. Jag skulle nog rekommendera några rader med tips. Exempelvis för sork, mördarsniglar o.s.v . Vad det är för typer av djur, vad de lever på, vad de inte tycker om och så vidare.
    Möjligt jag kunde hjälpa dig få några extra besökare genom att länka dig på ett tusental sidor. Skicka ett pm skall vi se vad jag kan göra.

    #122648
    Jens82
    Deltagare

    Tack för hjälpen! skall kolla på det du sagt.

    En fråga om länkarna. Är det inte lätt att google straffar en sida om man plötsligt får tusen länkar? Skall inte “länkbygget” gå i en naturlig hastighet?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.