Kritik

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93965
  linkan77
  Deltagare

  Har lagt upp en butik men jag vet inte vad jag gjort för fel:(. Har väldigt låg köpkraft trotts att det är bra priser. Jag kanske har typ 0.5% köp av de som kommer till butiken. Och det är inte många som hittar dit trotts att jag ligger på 1-3 plats på flertal produkter.

  Vad har jag gjort för fel?

  Apotek Expressen – Ditt hälso apotek

  #106556
  Parvelito
  Deltagare

  Nummer ett är att flera bilder inte visas på förstasidan. När jag klickar på dem som finns inte URL:en ens. Det känns ofärdigt och amatöraktigt, vilket gör att många slutar redan där.

  Klickar man på en produkt, kan man hamna på en annan produkts sida. Det är riktigt genomuselt.

  ABB Steel Bar som är en “otroligt god måltidsbar” låter som en sunkig restaurang på ABB i Västerås för mig. Men bilden visar något annat. Saker som After Max 1,9kg, 100% Casein Protein eller Super Stress vet jag inte heller hur det skall användas eller vad det är bra för. Du har massor att göra med att på ett enkelt sätt förklara vad det är man köper. Istället för “påskyndar återhämtningen” bör det kanske stå “kosttillskott för aktiva med unika mineralsammansättning för att hjälpa kroppens återhämtning efter varje tufft träningspass” eller vad det nu är till för.

  Kan du inte sätta upp webshopen, ta hjälp. Kan du inte skriva bra texter, anlita någon som kan. Annars blir resten av arbetet ganska så meningslöst.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.