Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Krympfilmsmaskin Smipack SL44 säljes

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98087
    Lastbryggan
    Deltagare

    Jag har en krympfilmsmaskin som köptes in 2007 då jag fick för mig att behovet var stort för en sådan. Vi plastade in DVD-filmer i synnerhet och den funkar kanonbra till det ändamålet. Då vi är lite lata av naturen och tillverkarna av film blivit bättre på att plasta in filmerna så är inte behovet för maskinen så stort längre.

    Knappt en halv rulle film har gått åt och det är som sagt gått om film kvar i maskinen. Maskinen är inte använd sedan vi flyttade in i nya lagret hösten 2009. Jag betalade 22.000kr för den då den köptes in och idag kostar den ca 19.000kr + moms när jag kollade med återförsäljaren.

    Prisidé 12.000kr + moms
    Jag ser gärna att den hämtas i Skara, i värsta fall kan jag skicka den på en pall och då tillkommer frakt enl.postens prislista.

    Lite info om maskinen från en svensk åf.
    SMIPACK är världsledande tillverkare av krympfilmsmaskiner och Smipack SL44 är en huvmaskin som ger en tät krympfilmning av produkter och små kartonger. Svetsning av filmen (L-förslutning) och krympning sker i ett moment. Huvmaskiner lämpar sig vid mindre volymer. Vanliga användningsområden är displayprodukter (DVD-skivor), trycksaker och andra mindre produkter. Filmen som används i huvmaskiner är av polyolefin som även är livsmedelsgodkänd.

    Länk till tillverkarens hemsida.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.