Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Lager/inkråm säljes för etablerad webbutik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102024
    sassy
    Deltagare

    Hej!

    Jag säljer lagret/inkråmet för Sassysunday.se då personliga problem kommit upp som gör att jag inte längre har tid eller möjlighet att fortsätta driva detta. Jag vill bli av med detta ganska snart.

    Jag har ett mindre lagervärde på strax över 50 000 (i inköpspris) och 1-1.5 på detta i sälj (dvs så kan detta säljas för 100 000-150 000 kr beroende på prissättning) som avser ca 170 produkter. DOCK så gäller detta SS14 men många kan gott säljas under vintertid också. Men, jag har absolut med detta i beräkningen och rabatterar därefter! Vi har det mesta kvar i de populära storlekarna S-M (även XS och L i viss mån) så detta är inte bara slask.

    Detta avser följande märken: Wildfox Couture, Finders Keepers, Free People, Minkpink, Black Book, Somedays Lovin och One Teaspoon. Dessa har jag dels köpt från distributörer i Sverige och även importerat från England och Danmark (som i sin tur handlar från USA och Australien där de flesta har sitt ursprung). Alla är handplockade och väldigt populära märken bland ungdomar i Sverige idag, men många gånger ganska svåra att få tag på.

    I detta erbjuder jag även en vidarebefodring från sassysunday.se till er hemsida t.o.m sommaren nästa år om kunder fortfarande skulle söka sig till oss i hopp om dessa produkter; och om ni önskar detta förstås.

    Dessa är väldigt ombloggade kläder som jag via marknadsföring byggt en popularitet kring; storbloggare såsom Janni Delér, Frida Grahn, Fanny Staaf, Amanda Malm har burit plagg från Sassy Sunday. Om dessa gör vidare inlägg med kläder så ber jag dem länka till er och inte till oss – vilket gör en vinst i besökare och sälj.

    Om ni är intresserade finns det även snygga produktfoton från vår shop att använda.

    PM:a mig här eller via sassysunday.info@gmail.com för sammanställning av lager och/eller erbjudande för vad just ni skulle kunna ge för detta. Jag är öppen för alla förslag!

    Mvh,

    Sassy Sunday

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.