Lansering

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93858
  Erik
  Deltagare

  Hallå!

  Jag skulle vilja höra med er alla vad ni har för åsikter kring denna fråga.

  Den 1a september lanserar vi en ny webbutik. Vi har valt detta datum då semestertiden är förbi, lönen har kommit och skatteåterbäringen är utbetald. Detta i sig var ett lätt beslut. Men fram tills dessa har jag två alternativ, antingen så finslipar på sidan till lansering och jobbar för att skapa en lite hype. Eller så har vi en smygpremiär med en betasida där vi samlar information om sökbarheten på sidan, vad besökarna tycker om produkter och liknande och alla annan tänkbar info men utan försäljning…. Då missar vi hypen, men vinner massa info!

  Tänker mig lite bloggar & tävlingar på sidan för att få besökarna att delta i undersökningar osv. om vi går på alternativet med smygpremiär…:D

  Vad säger ni? :confused:

  Må gott!

  Erik

  #105773
  Andreas
  Deltagare

  Jag skulle lansera siten direkt som den är klar.

  Tror inte det har samma effekt o ha en speciell öppningsdag när de gäller e-handels siter.

  Min sida ligger uppe o jag har några som hittar dit fast jag inte gjort någon reklam, väntar på att få ett betalsystem ibruk före jag kommer köra igång på allvar. Dock e de kul att konsumenterna hinner bekanta sig med ens produktsortiment.

  Får man fråga vad du säljer som är så hemlighetsfullt?

  #105776
  Parvelito
  Deltagare

  Instämmer med föregående. Bättre att få upp den och betatesta i skarpt läge. Hur man än petar och grejar så finns det alltid saker att förbättra, och mycket ser man inte förrän människor som tänker i andra banor än en själv har fått möjlighet att testa systemet (dvs kunder).

  #105778
  Nicklas
  Deltagare

  Jag hade kört igång den så snart som möjligt.

  #105782
  Magnus
  Deltagare

  Starta igång direkt!
  Det tar tid att synas i sökmotorena.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.