Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Leverans på helger

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #93997
    PatrikS
    Deltagare

    Hejsan, nu har vi öppnat vår butik IT för barn – Spel, Möss, Musmattor, CD, DVD, Förvaring

    Det här forumet har hjälpt oss mycket inför starten. Men något slog mig nu, leveranser på helger. Hur har ni andra? Lyckas ni leverera till kunderna en måndag? Säg att jag lägger en beställning lördag 14.00, är det någon som lyckas skicka den så att kunden får den på måndagen eller är det tisdag som gäller för sådana ordrar?

    Vi har storlekar allt ifrån sånt som går som brev till paket.

    #106724
    Parvelito
    Deltagare

    Kul att ni öppnat.

    Brevleveranser brukar jag kunna skicka iväg på helger. Jag har en brevlåda inte så långt iväg där det är tömning 13:00 på Söndagar. Men paket och sådant kan man inte skicka på helgerna, för paketsverige står still.

    Vi diskuterade det i en annan tråd för någon månad sedan, och en del tycker det är OK att jobba på helgerna, andra tyckte det var skönt att kunna ha ledigt och peka på att transportörerna också har ledigt. Går det att skicka saker på helgerna kommer snart kravet från kunderna.

    Jag tror att vi om ett par år är där att man erbjuder hämtning på Söndagar av paket som genererats under helgen. Så många arbetar under helgen att det till sist blir för stort flöde på måndagar annars. Längre in i framtiden kommer lördagar och söndagar att vara som vilka vardagar som helst. Det är större motstånd för det, för då måste också bankerna börja förstå att lördagar och söndagar kan få bli bankdagar då pengar flyttas mellan dem.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.