Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Liten varning

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99859
    Qarillion
    Deltagare

    Det är en Mi**ael K**lsson som beställer prylar utöver Sverige nu och det skall vara ett stulet körkort som ligger bakom efter samtal med polisen.

    Så var noga med vad ni levererar ut och till vem. Mi**ael K**lsson bör man se upp med då det kan vara fejk.

    Preciserar lite och om det innehåller ett telnr 07**613200 så kan ni vara säkra på att det är en bluff. Lade till lite tecken i orden för att inte indexeras på namnet också. Det är ju bara för folk på forumet som jag uppmanar till lite försiktighet. Vi blev själva lurade på en lite större summa så jag vill gärna varna tills vidare.

    Vi har ju loggat IP nummer på personen i fråga så jag hoppas att det med lite tur skall leda någonstans då Polisen till att börja med ändå verkade lite angelägna för en gångs skull.

    #162082
    mephisto73
    Deltagare

    Är det så klokt att skriva ut detta på ett indexerat forum? Det finns 4558 Mi**ael K*rlsson i Sverige och om en sökning på detta namn gör att man hittar den här tråden så bäddar det för tråkigheter…

    Bara mina 50 öre.

    #162376
    NO LINGO
    Deltagare
    #143094
    Nattbutik
    Deltagare

    Mycket bra skrivet!

    #162827
    seo
    Deltagare

    Håller med! Här lär jag mig bra saker varje dag känns det som.

    #162973
    pazappa
    Deltagare

    Bra skrivet No Lingo! Inser att det var en bedragare vi hade att göra med för 15 år sen när jag startade en ebutik för datordelar, då gjorde jag det rätta och litade på magkänslan, och nu när jag läser din text vet jag att det var rätt. 150 000 kr sparade.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.