Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Liten webshop säljes till en billig peng

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #187384
    eriknilsson2021
    Deltagare

    Hej alla entreprenörer!

    Jag söker efter någon som vill överta en helt färdig och vinstdrivande webshop med varulager, unikt koncept, existerande kunder (prenumeranter), och mycket annat.

    ✔︎ Över 1000 enheter i varulager

    ✔︎ 18 prenumererande kunder

    ✔︎ Helt outsourcad frakt med 3PL, så du behöver inte stå och packa själv

    ✔︎ Unikt, klimatsmart koncept.

    Jag startade TioTräd (https://tiotrad.se/) för ca 2 år sedan, när jag precis blivit klar med min masterutbildning och letade jobb. Konceptet utvecklade jag själv, och hittade en leverantör i Kina som kunde producera tandborstarna. Tjänsten innebär att man får en klimatsmart bambutandborste direkt i sin postlåda varannan månad, samtidigt som man också planterar 10 träd. Detta innebär att man på årsbasis klimatkompenserar för ca 4 genomsnittssvenskar.

    I dagsläget så ligger omsättningen på prenumeranterna på ca 1500 varannan månad. Utskicken är outsourcat till en 3PL firma som sköter all leverans, allt du behöver göra är att skicka en excel fil med addresser och ordrar en gång varannan månad.

    Jag har valt att låta projektet gå till Någon som har mer tid och motivation till att driva det vidare, nu när jag jobbar heltid.

    Instagram har visat sig vara en riktigt bra kanal, och bara genom att interagera och kommentera på relevanta konton fick jag 10-15 nya prenumeranter i månaden i starten. Jag är dock värdelös på Instagram i övrigt, så om du har kunskaper på den fronten och betald annonser ing tror jag definitivt det kan vara en match.

    Skulle verkligen vilja hitta den rätta köparen till den här lilla verksamheten, och hoppas att denna kan gömma sig här på forumet. Jag tänkte Ett pris på 25 000 (+moms), och då får man en helt fungerande verksamhet som är redo att växa till sig med mer arbete.

    Tusen tack!

    #187484
    jnorling87
    Deltagare

    Hej Erik!

    Vi är intresserade att förvärva din verksamhet (TioTräd) och utveckla den vidare. Det verkar inte som att eHandel.se har någon PM funktion, så skriv gärna ett mail till: jonathan@nzdsecurities.com, så kan vi ta det vidare där.

    Vänligen,

    Jonathan

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.