Letat ett tag och tänkte höra här. När måste man livsmedelsanpassa lokalen och anmäla det till kommunen? Vart går gränsen, har nämligen för mig att färdigpackade torrvaror inte har samma krav?
Vet att en del e-handlare säljer färdigpackat godis av olika slag? Har ni behövt detta?
Simpla saker kompis om du ska hålla på med torrvaror. Blir lite svårare (fast ändå inte så himla svårt) om man ska hålla på med tillverkning. Fast nu har jag jobbat inom denna bransch i många många år…..
Så länge godiset ligger förpackat i påsar är det inget problem. Lokalen måste vara insynad av Miljö- och hälsokontoret (heter i det i vår kommun). Plus att du måste ha ett program för egenkontroll vilket inte är särskilt komplicerat om du inte är en riktigt snuskig typ.
Författare
Inlägg
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.