Loopia + Open Cart + Joomla = ??

Network Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Loopia + Open Cart + Joomla = ??

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #95771
  R4K
  Deltagare

  Är det någon med erfarenhet av Loopias one-click-installer?

  I övrigt, har någon Open Cart? Går det att editera för en icke-hackare(Och då editerar man i Joomla, eller hur går det till)? En liten sak jag gillar, är “relaterade produkter” och “den som tittat på den här produkten har också tittat på den här” – vet någon om det finns i Open Cart? Rabattkoder som är en kul funktion, funkar det i Open Cart? Hur mycket av mallen måste man göra, eller kan man välja från några “basmodeller”? Går det att importera produkter? Om man importerar, vad importeras inte?

  Jag har browsat OpenCart – Open Source Shopping Cart Solution men har inte sett svaren på frågorna ovan … än.

  Det finns ett antal i Sverige som utvecklar en ehandel för en summa, och sedan lämnar den i ens händer – är det en bra lösning?

  Jag funderar nämligen på att byta och har tyckt att Loopia skött vårt tidigare webhotell bra – så deras one-click borde väl vara bra ??

  #120994
  shopson.se
  Deltagare

  Hej,

  Jag arbetar dagligen med Opencart, och ja, du kan absolut ha en dessa butiker hos Loopia.

  Eftersom Opencart är ett helt fristående butikssystem så kan du editera själva butiken utan att blanda in joomla. Det är relativt enkelt (för den som har hyfsad koll på css) att ändra vad gäller designen. Vill man däremot ändra i funktionalitet så krävs nog att man sysslat med programmering tidigare. Det finns ju dock en hel del färdiga butiksdesigner att köpa för en billig slant om inte vill lägga ner allt för mycket tid.

  För att svara på dina frågor; att importera produkter går utmärkt så länge du har produktlistor ira excel sedan tidigare. Både relaterade produkter och rabattkoder är också något som finns inbyggt från början så det är bara att köra på:)

  Opencart släpper för övrigt en ny version inom kort vilket ska bli väldigt spännande att följa.

  #121395
  R4K
  Deltagare

  Tack för svar – det blev nog inte fler än så ;-)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.