Märkeskläder/lager säljes!

Network Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Märkeskläder/lager säljes!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #101773
  sassy
  Deltagare

  Hej,

  Livet har tagit nya vändningar och jag måste sälja av hela eller delar av min webbshop.

  Shoppen heter SASSY SUNDAY men namnet ni väljer är helt upp till er. Detta är ett handplockat sortiment med beställningar från USA och Australien; märken som unga många gånger har svårt att få tag på till rimliga priser i Sverige. Jag startade upp förra sommaren, augusti 2013 men öppnade själva shoppen nyligen – april 2014 – när alla sommarbeställningar trillat in! Än omsätter jag inte mycket alls. Har sedan öppningen sålt för cirkus 7000-9000 kr men detta beror förstås på att jag än inte kommit igång med mer ordentlig marknadsföring. Kontakter med bloggare finns – den viktigaste “vägen” för att nå ut till kundgruppen (tjejer 15-30 år) vilket överlåtes till den som tar över detta.

  Om någon är intresserad av att köpa av mig delar av lagret så är det följande märken som finns:

  One Teaspoon
  Wildfox Couture
  Finders Keepers
  Minkpink
  Somedays Lovin
  Black Book
  Free People

  Detta är mindre lager med ett par stycken plagg i vardera storlek; i vissa fall mindre eller mer, eftersom jag just var i uppstartningsfasen. Det finns även en höstbeställning på väg som innefattar cirkus 100-200 enskilda produkter. Vid seriöst intresse får man förstås exakta papper på detta. Om någon är intresserad av att diskutera pris eller få uppgifter på lager, produkter eller dylikt så kontakta mig på sassysunday.info@gmail.com alt. PM här! Om man väljer att behålla namn istället för att bara ta över lager finns även detta

  • Instagram med ca 1000 följare
  • Kundregister
  • Alla bilder och fotomaterial
  • Färdig hemsida på Tictail som innefattar nyhetsbrev, rabattkoder, Klarnabetalning, Paypalbetalning, valutaomvandlare, designprogram för faktura/följesedel/kvitto, kontaktformulär på hemisda.
  • Kontaktuppgifter till modebloggare
  • Kontakter med snabba, pålitliga leverantörer

  OBS! Jag säljer inte detta för att det går dåligt utan för att det har kommit upp en stor livsförändring på personligt plan som gör det omöjligt för mig att fortsätta driva.

  Detta var en översiktlig och snabb beskrivning. Om någon har seriösa funderingar så kontakta mig via PM eller mail.

  Mvh,

  Sassy Sunday

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.