Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel "mina sidor"

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97682
    keinanen
    Deltagare

    Hej E-handlare!

    Vad tycker ni är viktigaste man ska ha i en funktion “mina sidor” på sin e-handel? Vad har ni för erfarenheter av era kunder vilka funktioner som uppskattas mest? Vilken är drömfunktionen för just ditt företag som du skulle vilja ha?

    #139865
    Abbesnabb
    Deltagare

    Generellt tycker jag “mina sidor” mest är ett hinder och onödigt. Det är få ställen jag handlar på så ofta att jag ens känner att jag vill ha ett användarkonto. Men jag tycker Webbhallen har lyckats bra med sina. De har minne som en elefant och jag kan få ut all möjlig rolig statistik över vad jag har handlat (exempelvis vet jag nu att jag har handlat 100 % hårdvara under de senaste 12 månaderna (det skedde i augusti och september men mest i augusti)). Jag handlar ju inte så ofta, men om jag gjorde det så skulle jag tydligen stiga i graderna och bli brons, silver och guldkund och då får jag väl ännu fler bra saker på “erbjudanden”-sidan. Ta en till (om det nu ska vara absolut nödvändigt med “mina sidor”).

    #139902
    tonys
    Medlem

    “Mina sidor” kan vara bra för t.ex. historik, favoritlista, riktat erbjudande, inköpslista, lösa in poäng, olika medlemskap, prenumerationer och mycket mer. Så länge kunden inte tvingas att skapa ett konto…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.