Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Nackdelar med Certitrade?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95816
    Gustaf
    Deltagare

    Hejsan!

    Har tillsamans med en god vän bestämt mig för att starta en butik med fokus på manliga accesoarer. Mer om det snart :)

    Har kikat lite på olika betalningslösningar som skulle passa oss. Certitrade känns som ett väldigt bra alternativ, och verkar stå sig väl även när man söker i forumet.

    Skulle dock vara väldigt intressant att få höra om eventuella nackdelar från er som har Certitrade eller anledningar till att ni valde en annan leverantör?

    Tack för mig!

    #121166
    Joel
    Deltagare

    Jag var inne på att använda Certitrade när vi startade för lite mer än ett år sedan. Anledningen till att vi valde Payer istället var bland annat:

    * Certitrades SSL-sida (den sida kunden knappar in kortuppgifter på) vad väldigt otydlig och inte särskilt förtroendeingivande ut (de har dock bättre sig lite nu)

    * Certitrade är ett enmansbolag, det känns inte så seriöst eller för den delen tryggt när en kille sköter allt (vad händer om han t.ex blir sjuk?)

    * Hos Payer kan man göra krediteringar (returer) direkt till kundens kort på ett smidigt sätt (kanske går med Certitrade också?)

    * Hos Payer kan du även koppla på Direktbetalningar via bank utan att behöva teckna separata inlösensavtal med varje bank (du går via Payers egna avtal)

    /Joel

    #121199
    Henrik_G
    Deltagare

    Vi kör med Certitrade sedan många år tillbaka och mina erfarenheter är goda på det stora hela.
    Jag håller med om att betalsidan är riktigt ful men angående de andra punkterna så håller jag inte med. Det går att göra återbetalningar på ett smidigt sätt och vi har inte behövt teckna separata avtal med banker. De gånger det har varit frågetecken om någon betalning eller system så har vi snabbt fått svar.

    Jag kan bara jämföra med Payson och de suger (tjänstmässigt, supportmässigt och prismässigt) i jämförelse. Det är min åsikt :)

    #121254
    Meff
    Deltagare

    Vi är i startgroparna för webshop och funderar på certitrade. De är faktiskt 9 personer som brinner för sitt företag (enligt dem själva). Men det där att betalsidan är ful och komplicerad för kunderna låter inte bra! Måste kolla det (kanske hos trumslagarpojken =).

    En fråga är det någon som har goda erfarenheter av Internetgirot? Är det ett alternativ för B2C-handel? Tack på förhand för råd och tips.

    #184865

    Gammal tråd, vill gärna lyfta upp. Vi gör nu en satsning med ny teknik och nya tjänster. Besök gärna vår hemsida !

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.