Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Någon annan som har problem med Kreditor förskottsbetalning?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #93915
    Dan
    Deltagare

    Jag har kört det nu i ett par veckor och nu har det vid två separata tillfällen hänt att en hel dags inbetalningar inte skickats till min GET-url och inregistrerats. Enligt Kreditor har de fått OK på sitt anrop av min adress, men min adress har inte registrerat någonting. Det fungerar alla andra dagar…

    Någon annan som upplevt sådana problem eller har en aning om var felet ligger? Min server skulle ju kunna ligga nere, men då får inte Kreditor OK från sitt script och då borde mina förskottsfakturor hamna i deras backend, vilket de gör när de inte lyckas anropa kundens server, men nu händer inget och jag påminner folk som betalt som blir förbannade så in i… :)

    #106217
    Andreas
    Deltagare

    Mycket offtopic:

    Men kan ni svenskar bli förbannade?

    Jag tvivlar på det, annat e de med finnarna. Har fått folk som blivit förbannade här bara genom att säga mitt pris, eftersom de jämför med Biltemas prisnivå.

    Offtopic som sagt! =)

    #106218
    Dan
    Deltagare

    Jo tyvärr kan de bli det. I alla fall på mail :)

    #106221
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag tror inte det men skicka gärna ett PM med datum så kan jag kolla.

    #106223
    Dan
    Deltagare

    Jag kan skriva det öppet här så fler kan dubbelkolla. Det gäller betalningar som bokförts hos Kreditor den 4:e juni och den 10:e juni i år.

    #106291

    Hmm? Låter märkligt.
    Ta kontakt med er respektive kontaktperson på Kreditor så hjälper vi gärna till.

    Mvh

    #106292
    Dan
    Deltagare

    Jag tänkte jag skulle kolla om det var fler som hade problem först. Det kan ju vara jag som kodat kasst och då vill jag inte sätta igång ert felsökningsmaskineri i onödan :)

    #106298
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Hej Dan
    märker inga problem de dagarna, men vi hade mkt få orders

    #106300
    Dan
    Deltagare

    Okej, jag ska aktivera någon form av loggning på alla inkommande förfrågningar på dessa URL:er så får jag se var felet kan ligga.

    #106302
    polsen
    Deltagare

    Tror ni man kan ha för många betalningsalternativ? Har faktura, PF och Kort idag, funderar på att skaffa direktbetalning, dock ganska kostsamt eftersom man får skriva ett speciellt inlösenavtal med alla aktuella banker samt öppna ett företagskonto på alla också. Funderar också på att ta bort postförskott men vågar inte riktigt, vet inte hur mycket jag skulle förlora… ..och sen finns det ju förskottsbetalning också.. blir detta för mycket tycker ni?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.