Någon mer som vill läsa Mobil Ehandel?

Plus Forum Övrigt Off-topic Någon mer som vill läsa Mobil Ehandel?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #98728
  claes
  Deltagare

  Någon som vill läsa Mobil Ehandel?

  Vi gör ett överintag på vår yrkeshögskoleutbildning i Mobil Ehandel och det finns tre platser kvar för de som är intresserade. Utbildningen är godkänd av YH-myndigheten, är helt kostnadsfri och ger rätt till studiemedel.

  Yrkeshögskolan är praktisk och vår utbildning är en kombination av ny teknik, med bland annat appar och cross mobile-publicering med HTML5 samt affärsmannaskap med fokus på försäljning och entreprenörskap. Det är tillåtet att arbeta kommersiellt från första dagen med de nya kunskaperna och de som passar på att starta eget får hjälp genom våra partners Minc och Drivhuset.

  Utbildningen är på distans och vi träffas fysiskt mellan varje kursblock, ungefär en helg var sjätte vecka, omväxlande i Malmö, Stockholm och Göteborg. Lektionerna läggs ut på nätet, vecka för vecka, och föredragen videofilmas och sänds ut både live och ondemand i efterhand.

  De mer avancerade appblocken, där du får lära dig göra riktiga nativeappar för iPhone, iPad och Android, går både på distans men också i klassrum i Malmö om du hellre vill vara i samma rum som läraren.

  Anmäl dig idag på N3P > Ansökan eller ring 0200-210 999 eller maila info@n3p.se

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.